106 Hotels in Friesland

Bed and Breakfast de Zeehoeve Harlingen

Bed and Breakfast de Zeehoeve Harlingen Twee sterren hotel

Westerzeedijk 45, Harlingen

7.8 Score van 32 beoordelingen
Liefhebbers van watersport en zee zitten goed bij Bed and Breakfast de Zeehoeve. Op slechts 50 meter ligt de Waddenzee, op anderhalve kilometer zijn meerdere jachthavens. Met de veerboot in Harlingen maakt u makkelijk een overtocht naar Terschelling en Vlieland. De Zeehoeve heeft een binnenhaven voor boten van haar gasten.
ATboot logies Grou

ATboot logies Grou Nul sterren hotel

Singel 28, Grou

8.6 Score van 7 beoordelingen
ATboot logies Grou is een unieke accommodatie mede door haar ligging aan het water en de directe toegang tot de beroemde Friese meren. Het hotel beschikt over een bootje die gasten kunnen huren, maar u kunt ook met uw eigen boot aanleggen aan de eigen aanlegsteiger.
Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou

Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou Nul sterren hotel

Hoofdstraat 31, Grou

Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou is een 400 jaar oud Rijksmonument in het centrum van het gezelligste watersportdorp van Friesland. De Thuiskamer biedt twee gescheiden slaapvertrekken. In de woonkamer kunt u een spelletje spelen aan de eettafel of uitrusten bij de houtkachel met een boek uit de bibliotheek.
Vakantieboerderij Broeresloot Sneek

Vakantieboerderij Broeresloot Sneek Nul sterren hotel

It ges 10, Sneek

9.0 Score van 5 beoordelingen
Vakantieboerderij Broeresloot biedt ruime recreatieappartementen met gratis WiFi, . De boerderij is landelijk gelegen op 3 kilometer van de binnenstad van het bruisende Sneek.
Bed and Breakfast Stania State Oentsjerk

Bed and Breakfast Stania State Oentsjerk Nul sterren hotel

Rengersweg 98b, Oentsjerk

8.4 Score van 5 beoordelingen
Op een kwartiertje rijden van Leeuwarden ligt Bed and Breakfast Stania State Oentsjerk op een prachtig landgoed. Geniet van een wandeling door het omringende park in Engelse landschapsstijl of maak een fietstocht door het Friese landschap. Aqua Zoo en het Fries Museum in Leeuwarden vormen ook leuke uitjes.
Hotel Grand Café De Doelen Franeker

Hotel Grand Café De Doelen Franeker Nul sterren hotel

Breedeplaats 6, Franeker

8.1 Score van 23 beoordelingen
Hotel Grand Café De Doelen ligt in het historische centrum van Franeker. Naast een restaurant en bar biedt het hotel huurfietsen en gratis WiFi. In Franeker kunt u leuk winkelen en over de bolwerken wandelen. Vanaf het nabijgelegen Harlingen vertrekken veerboten voor een dagje Vlieland of Terschelling.
Harbour Club Terherne

Harbour Club Terherne Drie sterren hotel

Buorren 69, Terherne

8.1 Score van 9 beoordelingen
Hajé Hotel Terherne bevindt zich in het waterrijke dorpje Terherne vlakbij het Sneekermeer. Het hotel biedt een uitstekend restaurant en comfortabele kamers. Vanuit het hotel kunt u leuke uitstapjes maken naar het Sneekermeer, het Kameleondorp en de watersportstad Sneek.
Residentie Dicht bij zee Terschelling

Residentie Dicht bij zee Terschelling Nul sterren hotel

Duinweg Oosterend 26, Oosterend (Terschelling)

Residentie Dicht bij Zee ligt op Terschelling, op 300 meter van de Waddenzee, 500 meter van natuurgebied De Boschplaat en 2 kilometer van het Noordzeestrand. Deze milieuvriendelijke residentie biedt kamers, appartementen en studios. Ontspannen kan in de sauna, de massagepraktijk of in de houten baden in de wellnesstuin.
Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm Terschelling Drie sterren hotel

Hoofdweg 6, West-Terschelling

8.7 Score van 13 beoordelingen
Hotel Bornholm is gelegen op het mooie eiland Terschelling. Het hotel beschikt over moderne en comfortabele hotelkamers, vergaderzalen en diverse wellness faciliteiten. Het is hierdoor zowel geschikt voor de toeristische als de zakelijke gast.
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden Vier sterren hotel

Hofplein 29, Leeuwarden

8.1 Score van 11 beoordelingen
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden is gevestigd in een voormalig paleis van de koninklijke familie. Het hotel ligt in het centrum van Leeuwarden. Zowel voor een toeristisch verblijf, als voor feesten en zakelijke bijeenkomsten kunt u terecht bij Paleis Stadhouderlijk Hof.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht