110 Hotels in Friesland

Hotel Oostergoo Grou

Hotel Oostergoo Grou Twee sterren hotel

Nieuwe Kade 1, Grou

8.0 Score van 9 beoordelingen
Het sfeervolle hotel Oostergoo Grou ligt het hart van waterrijk Friesland. Dit hotel beschikt over een eigen aanlegsteiger, waar u met uw eigen vaartuig kunt aanmeren. Vanaf de steiger wandelt u vervolgens via het zonnige terras het gastvrije hotel en dito restaurant in, waar u een warm welkom wacht.
Bed and Breakfast Stania State Oentsjerk

Bed and Breakfast Stania State Oentsjerk Nul sterren hotel

Rengersweg 98b, Oentsjerk

9.2 Score van 8 beoordelingen
Op een kwartiertje rijden van Leeuwarden ligt Bed and Breakfast Stania State Oentsjerk op een prachtig landgoed. Geniet van een wandeling door het omringende park in Engelse landschapsstijl of maak een fietstocht door het Friese landschap. Aqua Zoo en het Fries Museum in Leeuwarden vormen ook leuke uitjes.
Nobel Hotel Ameland Ballum

Nobel Hotel Ameland Ballum Vier sterren hotel

Gerrit Kosterweg 16, Ballum (Ameland)

8.3 Score van 67 beoordelingen
In het dorpje Ballum op Ameland, een van de mooiste Nederlandse Waddeneilanden, bevindt zich het Nobel hotel. Het bedrijf is opgericht in 1902 en bestaat uit een hotel, restaurant, café en slijterij. U kunt er heerlijk ontspannen in het Turkse stoombad of van de zon genieten op het grote terras.
Hotel Restaurant Jans Rijs

Hotel Restaurant Jans Rijs Drie sterren hotel

Mientwei 1, Rijs

8.1 Score van 5 beoordelingen
In Hotel Restaurant Jans Rijs bevindt u zich nabij de mooie natuur van het Rijsterbos, dat deel uitmaakt van Nationaal Landschap Gaasterland. Liefhebbers van wandelen en fietsen zijn hier aan het juiste adres. Het hotel beschikt over huiselijk ingerichte kamers, een bar en een goed restaurant.
Hotel De Mariahoeve Terherne

Hotel De Mariahoeve Terherne Drie sterren hotel

Utbuorren 16, Terherne

8.2 Score van 48 beoordelingen
In het hart van het de waterrijke provincie Friesland ligt Hotel De Mariahoeve Terherne. Het is een prachtige hoeve met sfeervolle rietkap bij het Sneekermeer. Het gezellige dorp Terherne wordt omringd door water en De Mariahoeve is een ideale plek voor een vakantie of weekendje weg in alle jaargetijden.
Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum

Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum Nul sterren hotel

Ds.L.Tinholtstraat 2, Koudum

8.7 Score van 35 beoordelingen
Sinds 2005 is Bed and Breakfast Pension Perruque een verblijf voor 'vrijwillige' gasten. Voor die tijd was het pension namelijk een politiebureau. Het pension nabij Hindeloopen en de Friese meren biedt comfortabele kamers. Bovendien kunt u er gratis uw auto parkeren.
Harbour Club Terherne

Harbour Club Terherne Drie sterren hotel

Buorren 69, Terherne

8.1 Score van 9 beoordelingen
Hajé Hotel Terherne bevindt zich in het waterrijke dorpje Terherne vlakbij het Sneekermeer. Het hotel biedt een uitstekend restaurant en comfortabele kamers. Vanuit het hotel kunt u leuke uitstapjes maken naar het Sneekermeer, het Kameleondorp en de watersportstad Sneek.
Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag Vier sterren hotel

Van Harinxmaweg 10, Beetsterzwaag

8.7 Score van 63 beoordelingen
Bilderberg Landgoed Lauswolt biedt adellijke gastvrijheid op het Friese platteland. Het landgoed is gelegen in Beetsterzwaag, niet ver van Drachten. Op het Landgoed Lauswolt ontmoet u ongekende allure in een traditionele sfeer, te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden.
Buitenplaats het Ges Sneek

Buitenplaats het Ges Sneek Drie sterren hotel

Zwolsmanweg 17, Sneek

8.1 Score van 44 beoordelingen
Buitenplaats 't Ges in Sneek is een hotel waar men uitstekend van de Friese wateren kan genieten. Dit 3-sterren hotel is onderdeel van een watersportcentrum en ligt aan de Houkesloot. Zo bent u niet alleen dicht bij het centrum van Sneek, maar ook bij het Snekermeer.
Helianthus Zathe Drachtstercompagnie

Helianthus Zathe Drachtstercompagnie Nul sterren hotel

De Feart 17, Drachtstercompagnie

8.9 Score van 12 beoordelingen
Het landelijk gelegen Bed and Breakfast Helianthus Zathe in Drachterscompagnie is voorzien van luxe en stijlvol ingerichte kamers. Het B&B ligt in het hart van de waterrijke provincie Friesland, nabij Drachten. Het Bos van Bakkeveen en de Friese meren zijn gemakkelijk te bereiken.
Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou

Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou Nul sterren hotel

Hoofdstraat 31, Grou

Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou is een 400 jaar oud Rijksmonument in het centrum van het gezelligste watersportdorp van Friesland. De Thuiskamer biedt twee gescheiden slaapvertrekken. In de woonkamer kunt u een spelletje spelen aan de eettafel of uitrusten bij de houtkachel met een boek uit de bibliotheek.
Hotel Grand Café De Doelen Franeker

Hotel Grand Café De Doelen Franeker Nul sterren hotel

Breedeplaats 6, Franeker

8.1 Score van 22 beoordelingen
Hotel Grand Café De Doelen ligt in het historische centrum van Franeker. Naast een restaurant en bar biedt het hotel huurfietsen en gratis WiFi. In Franeker kunt u leuk winkelen en over de bolwerken wandelen. Vanaf het nabijgelegen Harlingen vertrekken veerboten voor een dagje Vlieland of Terschelling.
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden Vier sterren hotel

Hofplein 29, Leeuwarden

8.2 Score van 10 beoordelingen
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden is gevestigd in een voormalig paleis van de koninklijke familie. Het hotel ligt in het centrum van Leeuwarden. Zowel voor een toeristisch verblijf, als voor feesten en zakelijke bijeenkomsten kunt u terecht bij Paleis Stadhouderlijk Hof.
Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm Terschelling Drie sterren hotel

Hoofdweg 6, West-Terschelling

8.5 Score van 12 beoordelingen
Hotel Bornholm is gelegen op het mooie eiland Terschelling. Het hotel beschikt over moderne en comfortabele hotelkamers, vergaderzalen en diverse wellness faciliteiten. Het is hierdoor zowel geschikt voor de toeristische als de zakelijke gast.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht