113 Hotels in Friesland

Herberg de Waard van Ternaard

Herberg de Waard van Ternaard Vier sterren hotel

De Groedse 3, Ternaard | Kaart

8.5 Score van 17 beoordelingen
Herberg de Waard van Ternaard ligt in het noordoosten van Friesland, vlakbij de Waddenzee. Dit charmante luxe hotel is een echt pareltje aan het wad. Het sfeervolle hotel biedt comfortabele kamers is een heerlijke plek om te onthaasten. Het ligt in het gezellige plaatsje Ternaard dat wordt omgeven door rust en ruimte.
Nobel Hotel Ameland Ballum

Nobel Hotel Ameland Ballum Vier sterren hotel

Gerrit Kosterweg 16, Ballum (Ameland) | Kaart

8.5 Score van 7 beoordelingen
In het dorpje Ballum op Ameland, een van de mooiste Nederlandse Waddeneilanden, bevindt zich het Nobel hotel. Het bedrijf is opgericht in 1902 en bestaat uit een hotel, restaurant, café en slijterij. U kunt er heerlijk ontspannen in het Turkse stoombad of van de zon genieten op het grote terras.
Stadsherberg Het Wapen van IJlst

Stadsherberg Het Wapen van IJlst Drie sterren hotel

Galamagracht 2, IJlst | Kaart

8.5 Score van 25 beoordelingen
In het centrum van het elf-steden plaatsje IJlst vindt u Stadsherberg Het Wapen van IJlst. Het ligt tegenover de voormalige schaatsfabriek 'Nooitgedagt'. Naast een gezellig restaurant biedt de herberg een leuk café en een biljartcentrum. Sneek is met de auto in slechts 10 minuten te bereiken.
Wellness Hotel & Restaurant Caracol Terschelling-West

Wellness Hotel & Restaurant Caracol Terschelling-West Nul sterren hotel

Molenstraat 7, West-Terschelling | Kaart

8.9 Score van 24 beoordelingen
Direct aan de haven van Terschelling- West, op slechts 3 minuten van de veerboot, vindt u Wellness Hotel & Restaurant Caracol. Het heeft drie luxe suites met ieder zijn eigen wellness functie. Het hotel is er op gericht u een ontspannen verblijf te bezorgen.
Hotel De Mariahoeve Terherne

Hotel De Mariahoeve Terherne Drie sterren hotel

Utbuorren 16, Terherne | Kaart

8.1 Score van 45 beoordelingen
In het hart van het de waterrijke provincie Friesland ligt Hotel De Mariahoeve Terherne. Het is een prachtige hoeve met sfeervolle rietkap bij het Sneekermeer. Het gezellige dorp Terherne wordt omringd door water en De Mariahoeve is een ideale plek voor een vakantie of weekendje weg in alle jaargetijden.
Waterhostel Friesland Grou

Waterhostel Friesland Grou Nul sterren hotel

Raadhuisstraat 18, Grou | Kaart

7.4 Score van 8 beoordelingen
Circa tien kilometer ten zuiden van Leeuwarden bevindt zich het recreatieterrein van Herberg Oer 't Hout Grou. Hier kan behalve betaalbaar slapen ook heel goed gezeild worden want er is een eigen zeilschool aan het Pikmeer. Watersporters, in familie- of groepsverband zullen zich hier dan ook uitstekend vermaken.
Herberg Greate Pier Kimswerd

Herberg Greate Pier Kimswerd Nul sterren hotel

Greate Pierwei 9, Kimswerd | Kaart

8.7 Score van 15 beoordelingen
Herberg Greate Pier is gelegen in het terpdorpje Kimswerd, nabij de afsluitdijk. De Bolswarder Vaart is naast het hotel gelegen, hier komt de Elfstedentocht langs. De Herberg beschikt over gratis parkeerfaciliteiten en comfortabele kamers met elk een eigen thema.
Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag Vier sterren hotel

Van Harinxmaweg 10, Beetsterzwaag | Kaart

8.7 Score van 62 beoordelingen
Bilderberg Landgoed Lauswolt biedt adellijke gastvrijheid op het Friese platteland. Het landgoed is gelegen in Beetsterzwaag, niet ver van Drachten. Op het Landgoed Lauswolt ontmoet u ongekende allure in een traditionele sfeer, te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden.
Helianthus Zathe Drachtstercompagnie

Helianthus Zathe Drachtstercompagnie Nul sterren hotel

De Feart 17, Drachtstercompagnie | Kaart

8.9 Score van 12 beoordelingen
Het landelijk gelegen Bed and Breakfast Helianthus Zathe in Drachterscompagnie is voorzien van luxe en stijlvol ingerichte kamers. Het B&B ligt in het hart van de waterrijke provincie Friesland, nabij Drachten. Het Bos van Bakkeveen en de Friese meren zijn gemakkelijk te bereiken.
Hotel en Restaurant De Stripe Wijnjewoude

Hotel en Restaurant De Stripe Wijnjewoude Drie sterren hotel

Duerswâld 23, Wijnjewoude | Kaart

8.8 Score van 11 beoordelingen
Hotel en Restraurant De Stripe is een gezellig familiehotel even buiten het Friese Wijnjewoude. Hier vindt je rust en ruimte in een landelijke agrarische omgeving met veel mogelijkheden om te varen, fietsen en wandelen. Op 15 kilometer van het hotel ligt Drachten en op 40 kilometer Leeuwarden.
Hotelletje de Veerman Vlieland

Hotelletje de Veerman Vlieland Twee sterren hotel

Dorpsstraat 173, Oost-Vlieland | Kaart

9.0 Score van 15 beoordelingen
Hotelletje de Veerman ligt aan de rustige kant van de Dorpsstraat, op ongeveer 6 minuten lopen van de veerbootterminal. Hier kunt u genieten van het uitzicht op de Vuurtoren en de Waddenzee. Of maak een mooie fietstocht door de duinen en het bos.
Hotel Nieuw Allardsoog Bakkeveen

Hotel Nieuw Allardsoog Bakkeveen Drie sterren hotel

Jarig van der Wielenwei 6, Bakkeveen | Kaart

8.3 Score van 12 beoordelingen
Hotel Nieuw Allardsoog ligt in Bakkeveen waar de drie provinciën Groningen, Drenthe en Friesland samenkomen. Op dit mooie landgoed zijn drie lodges geplaatst die elk de beschikking hebben over 7 tot 14 compacte hotelkamers. Een ideale verblijfsplaats voor grotere groepen of gasten die in hun vakantie veel willen wandelen.
ATboot Grou

ATboot Grou Nul sterren hotel

Singel 28, Grou | Kaart

8.6 Score van 7 beoordelingen
ATboot Grou is een unieke accommodatie mede door haar ligging aan het water en de directe toegang tot de beroemde Friese meren. Het hotel beschikt over een bootje die gasten kunnen huren, maar u kunt ook met uw eigen boot aanleggen aan de eigen aanlegsteiger.
Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou

Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou Nul sterren hotel

Hoofdstraat 31, Grou | Kaart

Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou is een 400 jaar oud Rijksmonument in het centrum van het gezelligste watersportdorp van Friesland. De Thuiskamer biedt twee gescheiden slaapvertrekken. In de woonkamer kunt u een spelletje spelen aan de eettafel of uitrusten bij de houtkachel met een boek uit de bibliotheek.
Residentie Dicht bij zee Terschelling

Residentie Dicht bij zee Terschelling Nul sterren hotel

Duinweg Oosterend 26, Oosterend (Terschelling) | Kaart

Residentie Dicht bij Zee ligt op Terschelling, op 300 meter van de Waddenzee, 500 meter van natuurgebied De Boschplaat en 2 kilometer van het Noordzeestrand. Deze milieuvriendelijke residentie biedt kamers, appartementen en studios. Ontspannen kan in de sauna, de massagepraktijk of in de houten baden in de wellnesstuin.
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden Vier sterren hotel

Hofplein 29, Leeuwarden | Kaart

8.3 Score van 13 beoordelingen
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden is gevestigd in een voormalig paleis van de koninklijke familie. Het hotel ligt in het centrum van Leeuwarden. Zowel voor een toeristisch verblijf, als voor feesten en zakelijke bijeenkomsten kunt u terecht bij Paleis Stadhouderlijk Hof.
Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm Terschelling Drie sterren hotel

Hoofdweg 6, West-Terschelling | Kaart

8.3 Score van 33 beoordelingen
Hotel Bornholm is gelegen op het mooie eiland Terschelling. Het hotel beschikt over moderne en comfortabele hotelkamers, vergaderzalen en diverse wellness faciliteiten. Het is hierdoor zowel geschikt voor de toeristische als de zakelijke gast.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL
Hoteladvies op maat: 050 - 317 55 10

Uw zoekopdracht