110 Hotels in Friesland

Strandhotel Buren aan Zee Ameland

Strandhotel Buren aan Zee Ameland Drie sterren hotel

Strandweg 85, Buren (Ameland)

8.8 Score van 13 beoordelingen
Strandhotel Buren aan Zee is prachtig gelegen op het waddeneiland Ameland, op slechts 20 meter van het strand. Het hotel biedt een sauna, Turks stoombad en een solarium. Huurfietsen zijn ook aanwezig. In uw kamer kunt u genieten van het uitzicht op de duinen en/of de zee.
Wellness Hotel & Restaurant Caracol Terschelling-West

Wellness Hotel & Restaurant Caracol Terschelling-West Nul sterren hotel

Molenstraat 7, West-Terschelling

9.0 Score van 5 beoordelingen
Direct aan de haven van Terschelling- West, op slechts 3 minuten van de veerboot, vindt u Wellness Hotel & Restaurant Caracol. Het heeft drie luxe suites met ieder zijn eigen wellness functie. Het hotel is er op gericht u een ontspannen verblijf te bezorgen.
Hotel Boschlust Oudemirdum

Hotel Boschlust Oudemirdum Drie sterren hotel

De Brink 3, Oudemirdum

8.2 Score van 16 beoordelingen
Hotel Boschlust Oudemirdum is een gezellig familie hotel in het prachtige Friese Gaasterland. In dit kleinschalige doch sfeervolle 3-sterren hotel kunt u heerlijk eten en lekker ontspannen. Het hotel heeft een aantal suites met tuin. De omgeving van Oudemirdum is rijk aan natuur en gelegenheden voor watersport.
Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag Vier sterren hotel

Van Harinxmaweg 10, Beetsterzwaag

8.7 Score van 63 beoordelingen
Bilderberg Landgoed Lauswolt biedt adellijke gastvrijheid op het Friese platteland. Het landgoed is gelegen in Beetsterzwaag, niet ver van Drachten. Op het Landgoed Lauswolt ontmoet u ongekende allure in een traditionele sfeer, te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden.
Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum

Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum Nul sterren hotel

Ds.L.Tinholtstraat 2, Koudum

8.8 Score van 5 beoordelingen
Sinds 2005 is Bed and Breakfast Pension Perruque een verblijf voor 'vrijwillige' gasten. Voor die tijd was het pension namelijk een politiebureau. Het pension nabij Hindeloopen en de Friese meren biedt comfortabele kamers. Bovendien kunt u er gratis uw auto parkeren.
Nobel Hotel Ameland Ballum

Nobel Hotel Ameland Ballum Vier sterren hotel

Gerrit Kosterweg 16, Ballum (Ameland)

8.4 Score van 5 beoordelingen
In het dorpje Ballum op Ameland, een van de mooiste Nederlandse Waddeneilanden, bevindt zich het Nobel hotel. Het bedrijf is opgericht in 1902 en bestaat uit een hotel, restaurant, café en slijterij. U kunt er heerlijk ontspannen in het Turkse stoombad of van de zon genieten op het grote terras.
Buitenplaats het Ges Sneek

Buitenplaats het Ges Sneek Drie sterren hotel

Zwolsmanweg 17, Sneek

8.1 Score van 44 beoordelingen
Buitenplaats 't Ges in Sneek is een hotel waar men uitstekend van de Friese wateren kan genieten. Dit 3-sterren hotel is onderdeel van een watersportcentrum en ligt aan de Houkesloot. Zo bent u niet alleen dicht bij het centrum van Sneek, maar ook bij het Snekermeer.
Helianthus Zathe Drachtstercompagnie

Helianthus Zathe Drachtstercompagnie Nul sterren hotel

De Feart 17, Drachtstercompagnie

8.9 Score van 12 beoordelingen
Het landelijk gelegen Bed and Breakfast Helianthus Zathe in Drachterscompagnie is voorzien van luxe en stijlvol ingerichte kamers. Het B&B ligt in het hart van de waterrijke provincie Friesland, nabij Drachten. Het Bos van Bakkeveen en de Friese meren zijn gemakkelijk te bereiken.
ATboot Grou

ATboot Grou Nul sterren hotel

Singel 28, Grou

8.6 Score van 7 beoordelingen
ATboot Grou is een unieke accommodatie mede door haar ligging aan het water en de directe toegang tot de beroemde Friese meren. Het hotel beschikt over een bootje die gasten kunnen huren, maar u kunt ook met uw eigen boot aanleggen aan de eigen aanlegsteiger.
Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou

Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou Nul sterren hotel

Hoofdstraat 31, Grou

Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou is een 400 jaar oud Rijksmonument in het centrum van het gezelligste watersportdorp van Friesland. De Thuiskamer biedt twee gescheiden slaapvertrekken. In de woonkamer kunt u een spelletje spelen aan de eettafel of uitrusten bij de houtkachel met een boek uit de bibliotheek.
Waterhostel Friesland Grou

Waterhostel Friesland Grou Nul sterren hotel

Raadhuisstraat 18, Grou

6.6 Score van 5 beoordelingen
Circa tien kilometer ten zuiden van Leeuwarden bevindt zich het recreatieterrein van Herberg Oer 't Hout Grou. Hier kan behalve betaalbaar slapen ook heel goed gezeild worden want er is een eigen zeilschool aan het Pikmeer. Watersporters, in familie- of groepsverband zullen zich hier dan ook uitstekend vermaken.
Hotel Grand Café De Doelen Franeker

Hotel Grand Café De Doelen Franeker Nul sterren hotel

Breedeplaats 6, Franeker

8.3 Score van 6 beoordelingen
Hotel Grand Café De Doelen ligt in het historische centrum van Franeker. Naast een restaurant en bar biedt het hotel huurfietsen en gratis WiFi. In Franeker kunt u leuk winkelen en over de bolwerken wandelen. Vanaf het nabijgelegen Harlingen vertrekken veerboten voor een dagje Vlieland of Terschelling.
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden Vier sterren hotel

Hofplein 29, Leeuwarden

8.3 Score van 10 beoordelingen
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden is gevestigd in een voormalig paleis van de koninklijke familie. Het hotel ligt in het centrum van Leeuwarden. Zowel voor een toeristisch verblijf, als voor feesten en zakelijke bijeenkomsten kunt u terecht bij Paleis Stadhouderlijk Hof.
Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm Terschelling Drie sterren hotel

Hoofdweg 6, West-Terschelling

8.5 Score van 17 beoordelingen
Hotel Bornholm is gelegen op het mooie eiland Terschelling. Het hotel beschikt over moderne en comfortabele hotelkamers, vergaderzalen en diverse wellness faciliteiten. Het is hierdoor zowel geschikt voor de toeristische als de zakelijke gast.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht