110 Hotels in Friesland

Bed and Breakfast Stania State Oentsjerk

Bed and Breakfast Stania State Oentsjerk Nul sterren hotel

Rengersweg 98b, Oentsjerk | Kaart

Op een kwartiertje rijden van Leeuwarden ligt Bed and Breakfast Stania State Oentsjerk op een prachtig landgoed. Geniet van een wandeling door het omringende park in Engelse landschapsstijl of maak een fietstocht door het Friese landschap. Aqua Zoo en het Fries Museum in Leeuwarden vormen ook leuke uitjes.
Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou

Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou Nul sterren hotel

Hoofdstraat 31, Grou | Kaart

Bed and Breakfast De Thuiskamer Grou is een 400 jaar oud Rijksmonument in het centrum van het gezelligste watersportdorp van Friesland. De Thuiskamer biedt twee gescheiden slaapvertrekken. In de woonkamer kunt u een spelletje spelen aan de eettafel of uitrusten bij de houtkachel met een boek uit de bibliotheek.
Hotel Ie-Sicht Oudega

Hotel Ie-Sicht Oudega Drie sterren hotel

Hegewarren 1, Oudega | Kaart

8.3 Score van 7 beoordelingen
Hotel Ie-Sicht Oudega ligt naast het uitgestrekte natuurgebied Âlde Feanen en aan de rand van de Drachtster Ee, op slechts een kwartiertje rijden van Drachten. De unieke ligging aan het water maakt het een zeer geschikte lokatie om een paar dagen van de natuur te genieten.
Buitenplaats het Ges Sneek

Buitenplaats het Ges Sneek Drie sterren hotel

Zwolsmanweg 17, Sneek | Kaart

8.0 Score van 7 beoordelingen
Buitenplaats 't Ges in Sneek is een hotel waar men uitstekend van de Friese wateren kan genieten. Dit 3-sterren hotel is onderdeel van een watersportcentrum en ligt aan de Houkesloot. Zo bent u niet alleen dicht bij het centrum van Sneek, maar ook bij het Snekermeer.
Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag Vier sterren hotel

Van Harinxmaweg 10, Beetsterzwaag | Kaart

8.7 Score van 61 beoordelingen
Bilderberg Landgoed Lauswolt biedt adellijke gastvrijheid op het Friese platteland. Het landgoed is gelegen in Beetsterzwaag, niet ver van Drachten. Op het Landgoed Lauswolt ontmoet u ongekende allure in een traditionele sfeer, te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden.
Hotel Restaurant Jans Rijs

Hotel Restaurant Jans Rijs Drie sterren hotel

Mientwei 1, Rijs | Kaart

8.8 Score van 5 beoordelingen
In Hotel Restaurant Jans Rijs bevindt u zich nabij de mooie natuur van het Rijsterbos, dat deel uitmaakt van Nationaal Landschap Gaasterland. Liefhebbers van wandelen en fietsen zijn hier aan het juiste adres. Het hotel beschikt over huiselijk ingerichte kamers, een bar en een goed restaurant.
Hotel Nieuw Allardsoog Bakkeveen

Hotel Nieuw Allardsoog Bakkeveen Drie sterren hotel

Jarig van der Wielenwei 6, Bakkeveen | Kaart

8.3 Score van 12 beoordelingen
Hotel Nieuw Allardsoog ligt in Bakkeveen waar de drie provinciën Groningen, Drenthe en Friesland samenkomen. Op dit mooie landgoed zijn drie lodges geplaatst die elk de beschikking hebben over 7 tot 14 compacte hotelkamers. Een ideale verblijfsplaats voor grotere groepen of gasten die in hun vakantie veel willen wandelen.
Herberg Greate Pier Kimswerd

Herberg Greate Pier Kimswerd Nul sterren hotel

Greate Pierwei 9, Kimswerd | Kaart

8.8 Score van 14 beoordelingen
Herberg Greate Pier is gelegen in het terpdorpje Kimswerd, nabij de afsluitdijk. De Bolswarder Vaart is naast het hotel gelegen, hier komt de Elfstedentocht langs. De Herberg beschikt over gratis parkeerfaciliteiten en comfortabele kamers met elk een eigen thema.
Helianthus Zathe Drachtstercompagnie

Helianthus Zathe Drachtstercompagnie Nul sterren hotel

De Feart 17, Drachtstercompagnie | Kaart

8.9 Score van 10 beoordelingen
Het landelijk gelegen Bed and Breakfast Helianthus Zathe in Drachterscompagnie is voorzien van luxe en stijlvol ingerichte kamers. Het B&B ligt in het hart van de waterrijke provincie Friesland, nabij Drachten. Het Bos van Bakkeveen en de Friese meren zijn gemakkelijk te bereiken.
Herberg de Waard van Ternaard

Herberg de Waard van Ternaard Vier sterren hotel

De Groedse 3, Ternaard | Kaart

8.5 Score van 7 beoordelingen
Herberg de Waard van Ternaard ligt in het noordoosten van Friesland, vlakbij de Waddenzee. Dit charmante luxe hotel is een echt pareltje aan het wad. Het sfeervolle hotel biedt comfortabele kamers is een heerlijke plek om te onthaasten. Het ligt in het gezellige plaatsje Ternaard dat wordt omgeven door rust en ruimte.
Pension Bakema Nes Ameland

Pension Bakema Nes Ameland Twee sterren hotel

Duinweg 4, Nes (Ameland) | Kaart

Pension Bakema is een knus en gunstig gelegen accommodatie in het dorp Nes. Geniet van het eiland Ameland door deze per voet of fiets te verkennen. Het pension serveert dagelijks een heerlijk vers ontbijt en voor diner biedt het een dagelijkse dagmenu.
Posthuys Vlieland

Posthuys Vlieland Nul sterren hotel

Postweg 4, Oost-Vlieland | Kaart

Posthuys Vlieland is een geliefde pleisterplaats tijdens een fietstocht over het waddeneiland. Vanaf 4 juli 2014 kunt u hier overnachten. Geniet van rust en ruimte, omringd door een prachtig natuurgebied aan de rand van Werelderfgoed de Waddenzee. Maak een strandwandeling of kies voor een ritje met de Vliehors Expres.
Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm Terschelling Drie sterren hotel

Hoofdweg 6, West-Terschelling | Kaart

8.4 Score van 51 beoordelingen
Hotel Bornholm is gelegen op het mooie eiland Terschelling. Het hotel beschikt over moderne en comfortabele hotelkamers, vergaderzalen en diverse wellness faciliteiten. Het is hierdoor zowel geschikt voor de toeristische als de zakelijke gast.
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden Vier sterren hotel

Hofplein 29, Leeuwarden | Kaart

8.5 Score van 13 beoordelingen
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden is gevestigd in een voormalig paleis van de koninklijke familie. Het hotel ligt in het centrum van Leeuwarden. Zowel voor een toeristisch verblijf, als voor feesten en zakelijke bijeenkomsten kunt u terecht bij Paleis Stadhouderlijk Hof.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL
Bel ons: 050 - 317 55 10

Uw zoekopdracht