111 Hotels in Friesland

Hotel de Vrouwe van Stavoren

Hotel de Vrouwe van Stavoren Twee sterren hotel

Havenweg 1, Stavoren | Kaart

8.3 Score van 5 beoordelingen
Hotel de Vrouwe van Stavoren biedt een van de meest orginele slaapplaatsen ter wereld, namelijk een groot houten wijnvat. Op loopafstand van het hotel ligt het IJsselmeer en de schilderachtige oude haven van het oudste stadje van Nederland, Stavoren, uit 1118.
Hotel De Posthoorn Dokkum

Hotel De Posthoorn Dokkum Drie sterren hotel

Diepswal 21, Dokkum | Kaart

8.0 Score van 10 beoordelingen
In het centrum van het uit de middeleeuwen daterende stadje Dokkum, ligt Hotel De Posthoorn. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand aan de gracht. De Posthoorn is een gezellig familiehotel, waar u tot rust kunt komen, kunt overnachten op uw doorreis, of een zakelijke bijeenkomst kunt organiseren.
Hotel Gaasterland Rijs

Hotel Gaasterland Rijs Drie sterren hotel

Marderleane 21, Rijs | Kaart

7.8 Score van 23 beoordelingen
Hotel Gaasterland Rijs is een gezellig gastvrij familiehotel in de rust en ruimte van het eeuwenoude Rijsterbos en het mooie IJsselmeer. Uitstapjes naar het Stavoren of het Jopie Huisman Museum in Workum zijn goed te doen vanaf dit hotel.
Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag Vier sterren hotel

Van Harinxmaweg 10, Beetsterzwaag | Kaart

8.7 Score van 62 beoordelingen
Bilderberg Landgoed Lauswolt biedt adellijke gastvrijheid op het Friese platteland. Het landgoed is gelegen in Beetsterzwaag, niet ver van Drachten. Op het Landgoed Lauswolt ontmoet u ongekende allure in een traditionele sfeer, te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden.
Buitenplaats het Ges Sneek

Buitenplaats het Ges Sneek Drie sterren hotel

Zwolsmanweg 17, Sneek | Kaart

8.1 Score van 44 beoordelingen
Buitenplaats 't Ges in Sneek is een hotel waar men uitstekend van de Friese wateren kan genieten. Dit 3-sterren hotel is onderdeel van een watersportcentrum en ligt aan de Houkesloot. Zo bent u niet alleen dicht bij het centrum van Sneek, maar ook bij het Snekermeer.
Stadsherberg Het Wapen van IJlst

Stadsherberg Het Wapen van IJlst Drie sterren hotel

Galamagracht 2, IJlst | Kaart

8.5 Score van 25 beoordelingen
In het centrum van het elf-steden plaatsje IJlst vindt u Stadsherberg Het Wapen van IJlst. Het ligt tegenover de voormalige schaatsfabriek 'Nooitgedagt'. Naast een gezellig restaurant biedt de herberg een leuk café en een biljartcentrum. Sneek is met de auto in slechts 10 minuten te bereiken.
Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum

Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum Nul sterren hotel

Ds.L.Tinholtstraat 2, Koudum | Kaart

8.8 Score van 6 beoordelingen
Sinds 2005 is Bed and Breakfast Pension Perruque een verblijf voor 'vrijwillige' gasten. Voor die tijd was het pension namelijk een politiebureau. Het pension nabij Hindeloopen en de Friese meren biedt comfortabele kamers. Bovendien kunt u er gratis uw auto parkeren.
Herberg Greate Pier Kimswerd

Herberg Greate Pier Kimswerd Nul sterren hotel

Greate Pierwei 9, Kimswerd | Kaart

8.7 Score van 15 beoordelingen
Herberg Greate Pier is gelegen in het terpdorpje Kimswerd, nabij de afsluitdijk. De Bolswarder Vaart is naast het hotel gelegen, hier komt de Elfstedentocht langs. De Herberg beschikt over gratis parkeerfaciliteiten en comfortabele kamers met elk een eigen thema.
Helianthus Zathe Drachtstercompagnie

Helianthus Zathe Drachtstercompagnie Nul sterren hotel

De Feart 17, Drachtstercompagnie | Kaart

8.9 Score van 12 beoordelingen
Het landelijk gelegen Bed and Breakfast Helianthus Zathe in Drachterscompagnie is voorzien van luxe en stijlvol ingerichte kamers. Het B&B ligt in het hart van de waterrijke provincie Friesland, nabij Drachten. Het Bos van Bakkeveen en de Friese meren zijn gemakkelijk te bereiken.
Bed and Breakfast de Zeehoeve Harlingen

Bed and Breakfast de Zeehoeve Harlingen Twee sterren hotel

Westerzeedijk 45, Harlingen | Kaart

7.6 Score van 5 beoordelingen
Liefhebbers van watersport en zee zitten goed bij Bed and Breakfast de Zeehoeve. Op slechts 50 meter ligt de Waddenzee, op anderhalve kilometer zijn meerdere jachthavens. Met de veerboot in Harlingen maakt u makkelijk een overtocht naar Terschelling en Vlieland. De Zeehoeve heeft een binnenhaven voor boten van haar gasten.
ATboot Grou

ATboot Grou Nul sterren hotel

Singel 28, Grou | Kaart

8.6 Score van 7 beoordelingen
ATboot Grou is een unieke accommodatie mede door haar ligging aan het water en de directe toegang tot de beroemde Friese meren. Het hotel beschikt over een bootje die gasten kunnen huren, maar u kunt ook met uw eigen boot aanleggen aan de eigen aanlegsteiger.
Hajé Hotel Terherne

Hajé Hotel Terherne Drie sterren hotel

Buorren 69, Terherne | Kaart

8.1 Score van 9 beoordelingen
Hajé Hotel Terherne bevindt zich in het waterrijke dorpje Terherne vlakbij het Sneekermeer. Het hotel biedt een uitstekend restaurant en comfortabele kamers. Vanuit het hotel kunt u leuke uitstapjes maken naar het Sneekermeer, het Kameleondorp en de watersportstad Sneek.
Residentie Dicht bij zee Terschelling

Residentie Dicht bij zee Terschelling Nul sterren hotel

Duinweg Oosterend 26, Oosterend (Terschelling) | Kaart

Residentie Dicht bij Zee ligt op Terschelling, op 300 meter van de Waddenzee, 500 meter van natuurgebied De Boschplaat en 2 kilometer van het Noordzeestrand. Deze milieuvriendelijke residentie biedt kamers, appartementen en studios. Ontspannen kan in de sauna, de massagepraktijk of in de houten baden in de wellnesstuin.
Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm Terschelling Drie sterren hotel

Hoofdweg 6, West-Terschelling | Kaart

8.3 Score van 28 beoordelingen
Hotel Bornholm is gelegen op het mooie eiland Terschelling. Het hotel beschikt over moderne en comfortabele hotelkamers, vergaderzalen en diverse wellness faciliteiten. Het is hierdoor zowel geschikt voor de toeristische als de zakelijke gast.
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden Vier sterren hotel

Hofplein 29, Leeuwarden | Kaart

8.1 Score van 9 beoordelingen
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden is gevestigd in een voormalig paleis van de koninklijke familie. Het hotel ligt in het centrum van Leeuwarden. Zowel voor een toeristisch verblijf, als voor feesten en zakelijke bijeenkomsten kunt u terecht bij Paleis Stadhouderlijk Hof.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht