102 Hotels in Friesland

Vakantieboerderij Broeresloot Sneek

Vakantieboerderij Broeresloot Sneek Nul sterren hotel

It ges 10, Sneek

9.0 Score van 26 beoordelingen
Vakantieboerderij Broeresloot biedt ruime recreatieappartementen met gratis WiFi, . De boerderij is landelijk gelegen op 3 kilometer van de binnenstad van het bruisende Sneek.
Pension Bakema Nes Ameland

Pension Bakema Nes Ameland Twee sterren hotel

Duinweg 4, Nes (Ameland)

8.2 Score van 8 beoordelingen
Pension Bakema is een knus en gunstig gelegen accommodatie in het dorp Nes. Geniet van het eiland Ameland door deze per voet of fiets te verkennen. Het pension serveert dagelijks een heerlijk vers ontbijt en voor diner biedt het een dagelijkse dagmenu.
Hotel Grand Café De Doelen Franeker

Hotel Grand Café De Doelen Franeker Nul sterren hotel

Breedeplaats 6, Franeker

8.1 Score van 23 beoordelingen
Hotel Grand Café De Doelen ligt in het historische centrum van Franeker. Naast een restaurant en bar biedt het hotel huurfietsen en gratis WiFi. In Franeker kunt u leuk winkelen en over de bolwerken wandelen. Vanaf het nabijgelegen Harlingen vertrekken veerboten voor een dagje Vlieland of Terschelling.
Harbour Club Terherne

Harbour Club Terherne Drie sterren hotel

Buorren 69, Terherne

8.1 Score van 9 beoordelingen
Hajé Hotel Terherne bevindt zich in het waterrijke dorpje Terherne vlakbij het Sneekermeer. Het hotel biedt een uitstekend restaurant en comfortabele kamers. Vanuit het hotel kunt u leuke uitstapjes maken naar het Sneekermeer, het Kameleondorp en de watersportstad Sneek.
Hostel de Stijl

Hostel de Stijl Nul sterren hotel

Eikesingel 64, Drachten

7.4 Score van 10 beoordelingen
Hostel de Stijl ligt in Drachten in het centrum van Friesland. Het hotel beschikt over een tennisbaan, fitnessruimte en een heerlijk welnesscentrum. De prachtige Friese Meren, Nationaal Park de Alde Feanen en de historische binnenstad van Leeuwarden zijn vanaf het hotel gemakkelijk en snel te bereiken.
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden Vier sterren hotel

Hofplein 29, Leeuwarden

8.1 Score van 151 beoordelingen
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden is gevestigd in een voormalig paleis van de koninklijke familie. Het hotel ligt in het centrum van Leeuwarden. Zowel voor een toeristisch verblijf, als voor feesten en zakelijke bijeenkomsten kunt u terecht bij Paleis Stadhouderlijk Hof.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

Al 15 jaar de nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht