110 Hotels in Friesland

Herberg de Waard van Ternaard

Herberg de Waard van Ternaard Vier sterren hotel

De Groedse 3, Ternaard

8.6 Score van 19 beoordelingen
Herberg de Waard van Ternaard ligt in het noordoosten van Friesland, vlakbij de Waddenzee. Dit charmante luxe hotel is een echt pareltje aan het wad. Het sfeervolle hotel biedt comfortabele kamers is een heerlijke plek om te onthaasten. Het ligt in het gezellige plaatsje Ternaard dat wordt omgeven door rust en ruimte.
Stadsherberg Het Wapen van IJlst

Stadsherberg Het Wapen van IJlst Drie sterren hotel

Galamagracht 2, IJlst

8.5 Score van 27 beoordelingen
In het centrum van het elf-steden plaatsje IJlst vindt u Stadsherberg Het Wapen van IJlst. Het ligt tegenover de voormalige schaatsfabriek 'Nooitgedagt'. Naast een gezellig restaurant biedt de herberg een leuk café en een biljartcentrum. Sneek is met de auto in slechts 10 minuten te bereiken.
Waterhostel Friesland Grou

Waterhostel Friesland Grou Nul sterren hotel

Raadhuisstraat 18, Grou

7.3 Score van 9 beoordelingen
Circa tien kilometer ten zuiden van Leeuwarden bevindt zich het recreatieterrein van Herberg Oer 't Hout Grou. Hier kan behalve betaalbaar slapen ook heel goed gezeild worden want er is een eigen zeilschool aan het Pikmeer. Watersporters, in familie- of groepsverband zullen zich hier dan ook uitstekend vermaken.
Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag

Bilderberg Landgoed Lauswolt Beetsterzwaag Vier sterren hotel

Van Harinxmaweg 10, Beetsterzwaag

8.7 Score van 63 beoordelingen
Bilderberg Landgoed Lauswolt biedt adellijke gastvrijheid op het Friese platteland. Het landgoed is gelegen in Beetsterzwaag, niet ver van Drachten. Op het Landgoed Lauswolt ontmoet u ongekende allure in een traditionele sfeer, te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden.
ATboot Grou

ATboot Grou Nul sterren hotel

Singel 28, Grou

8.6 Score van 7 beoordelingen
ATboot Grou is een unieke accommodatie mede door haar ligging aan het water en de directe toegang tot de beroemde Friese meren. Het hotel beschikt over een bootje die gasten kunnen huren, maar u kunt ook met uw eigen boot aanleggen aan de eigen aanlegsteiger.
Hotel Grand Café De Doelen Franeker

Hotel Grand Café De Doelen Franeker Nul sterren hotel

Breedeplaats 6, Franeker

8.1 Score van 7 beoordelingen
Hotel Grand Café De Doelen ligt in het historische centrum van Franeker. Naast een restaurant en bar biedt het hotel huurfietsen en gratis WiFi. In Franeker kunt u leuk winkelen en over de bolwerken wandelen. Vanaf het nabijgelegen Harlingen vertrekken veerboten voor een dagje Vlieland of Terschelling.
Hotel Ie-Sicht Oudega

Hotel Ie-Sicht Oudega Drie sterren hotel

Hegewarren 1, Oudega

7.8 Score van 6 beoordelingen
Hotel Ie-Sicht Oudega ligt naast het uitgestrekte natuurgebied Âlde Feanen en aan de rand van de Drachtster Ee, op slechts een kwartiertje rijden van Drachten. De unieke ligging aan het water maakt het een zeer geschikte lokatie om een paar dagen van de natuur te genieten.
Nobel Hotel Ameland Ballum

Nobel Hotel Ameland Ballum Vier sterren hotel

Gerrit Kosterweg 16, Ballum (Ameland)

8.3 Score van 65 beoordelingen
In het dorpje Ballum op Ameland, een van de mooiste Nederlandse Waddeneilanden, bevindt zich het Nobel hotel. Het bedrijf is opgericht in 1902 en bestaat uit een hotel, restaurant, café en slijterij. U kunt er heerlijk ontspannen in het Turkse stoombad of van de zon genieten op het grote terras.
Buitenplaats het Ges Sneek

Buitenplaats het Ges Sneek Drie sterren hotel

Zwolsmanweg 17, Sneek

8.1 Score van 44 beoordelingen
Buitenplaats 't Ges in Sneek is een hotel waar men uitstekend van de Friese wateren kan genieten. Dit 3-sterren hotel is onderdeel van een watersportcentrum en ligt aan de Houkesloot. Zo bent u niet alleen dicht bij het centrum van Sneek, maar ook bij het Snekermeer.
Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum

Bed & Breakfast Pension Perruque Koudum Nul sterren hotel

Ds.L.Tinholtstraat 2, Koudum

8.8 Score van 5 beoordelingen
Sinds 2005 is Bed and Breakfast Pension Perruque een verblijf voor 'vrijwillige' gasten. Voor die tijd was het pension namelijk een politiebureau. Het pension nabij Hindeloopen en de Friese meren biedt comfortabele kamers. Bovendien kunt u er gratis uw auto parkeren.
Helianthus Zathe Drachtstercompagnie

Helianthus Zathe Drachtstercompagnie Nul sterren hotel

De Feart 17, Drachtstercompagnie

8.9 Score van 12 beoordelingen
Het landelijk gelegen Bed and Breakfast Helianthus Zathe in Drachterscompagnie is voorzien van luxe en stijlvol ingerichte kamers. Het B&B ligt in het hart van de waterrijke provincie Friesland, nabij Drachten. Het Bos van Bakkeveen en de Friese meren zijn gemakkelijk te bereiken.
Hostel de Stijl

Hostel de Stijl Nul sterren hotel

Eikesingel 64, Drachten

Hostel de Stijl ligt in Drachten in het centrum van Friesland. Het hotel beschikt over een tennisbaan, fitnessruimte en een heerlijk welnesscentrum. De prachtige Friese Meren, Nationaal Park de Alde Feanen en de historische binnenstad van Leeuwarden zijn vanaf het hotel gemakkelijk en snel te bereiken.
Hotel Bornholm Terschelling

Hotel Bornholm Terschelling Drie sterren hotel

Hoofdweg 6, West-Terschelling

8.5 Score van 20 beoordelingen
Hotel Bornholm is gelegen op het mooie eiland Terschelling. Het hotel beschikt over moderne en comfortabele hotelkamers, vergaderzalen en diverse wellness faciliteiten. Het is hierdoor zowel geschikt voor de toeristische als de zakelijke gast.
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden Vier sterren hotel

Hofplein 29, Leeuwarden

8.2 Score van 8 beoordelingen
Fletcher Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden is gevestigd in een voormalig paleis van de koninklijke familie. Het hotel ligt in het centrum van Leeuwarden. Zowel voor een toeristisch verblijf, als voor feesten en zakelijke bijeenkomsten kunt u terecht bij Paleis Stadhouderlijk Hof.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht