52 Hotels in de provincie Groningen

Hotel Corps De Garde Groningen

Hotel Corps De Garde Groningen Drie sterren hotel

Oude Boteringestraat 74, Groningen

9.1 Score van 8 beoordelingen
In een prachtig monumentaal pand middenin het bruisende Groningen bevindt zich het statige hotel Corps de Garde. Vele interessante bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden liggen op loopafstand. De Martinitoren ligt zelfs op minder dan 5 minuten lopen. Het hotel is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze gezellige stad.
Suite 30 Groningen

Suite 30 Groningen Nul sterren hotel

Moesstraat 30, Groningen

9.2 Score van 65 beoordelingen
Suite 30 biedt twee verschillende luxe appartementen aan in Groningen. Suite 30 ligt ten noorden van het centrum, vlakbij het Noorderplantsoen en Loft 6 ligt aan de Stationsstraat in hartje centrum. Beide luxe appartementen bieden een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan het gezellige Groningen.
Stadsappartement Groningen

Stadsappartement Groningen Nul sterren hotel

Tuinbouwstraat 110, Groningen

8.5 Score van 9 beoordelingen
Het comfortabele Stadsappartement Groningen is voorzien van alle gemakken, zoals een slaap- en woongedeelte en een moderne badkamer. Het bruisende centrum van Groningen is snel en gemakkelijk te bereiken en hier heeft u vele opties. Houdt u van winkelen, stappen, cultuur snuiven of lekker eten? Dit alles is mogelijk in deze stad.
Hotel Spoorzicht en Spa Loppersum

Hotel Spoorzicht en Spa Loppersum Drie sterren hotel

Molenweg 11, Loppersum

7.3 Score van 7 beoordelingen
Hotel Spoorzicht en Spa is een sfeervol hotel in een monumentaal pand in Loppersum. Het hotel staat bekend om de aandacht voor persoonlijke service en de heerlijke keuken van het restaurant. Loppersum ligt in het Noordoosten van de provincie Groningen en is een ideaal beginpunt voor vele wandel- en fietstochten.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht