54 Hotels in de provincie Groningen

Gelkingehof Apartments Groningen

Gelkingehof Apartments Groningen Nul sterren hotel

Gelkingestraat 46-48, Groningen

8.8 Score van 6 beoordelingen
Gelkingehof Apartments Groningen bestaat uit vijf royale vier- en zespersoons appartementen in het centrum van Groningen, gelegen op slechts 350 meter van de Martinitoren. De appartementen bevinden zich in een 17e-eeuws pand en beschikt over moderne hedendaagse faciliteiten.
Secret Hotel Groningen Centrum

Secret Hotel Groningen Centrum Drie sterren hotel

Geheimstraat 1, Groningen

Vanuit dit Secret hotel wandelt u in twee minuten naar de binnenstad van Groningen met haar Martinitoren en Grote Markt. We verklappen alvast dat u in dit Secret Hotel gratis gebruik maakt van WiFi en dat er een heerlijk ontbijtbuffet bij de prijs is inbegrepen.
The Cannery Hotel Apartments Groningen

The Cannery Hotel Apartments Groningen Nul sterren hotel

Boterdiep 73-1, Groningen

Hotel Apartments The Cannery in Groningen biedt twee penthouse appartementen voor een nacht of langer verblijf. Je beschikt er onder meer over een eet- en woonkamer, slaapkamer en een badkamer. De locatie in het Ebbingekwartier is gunstig, op loopafstand van het Noorderplantsoen, het centrum en diverse bars en restaurants.
Stee In Stad Groningen

Stee In Stad Groningen Nul sterren hotel

Floresstraat 75, Groningen

7.4 Score van 31 beoordelingen
Stee in Stad Groningen vindt u in de Groningse Korrewegwijk op slechts 5 fietsminuten van het centrum. Het bestaat uit drie verschillende bovenwoningen met allemaal verschillend ingerichte thema kamers. U leert de fraaie stad Groningen op een hele andere manier kennen en u bent voor even een wijkbewoner.
Overnachten in Stijl Groningen

Overnachten in Stijl Groningen Nul sterren hotel

Moesstraat 30, Groningen

9.2 Score van 65 beoordelingen
Overnachten in Stijl biedt vier verschillende luxe vakantie appartementen aan in het centrum van Groningen. Verblijf bijvoorbeeld dicht bij het Groninger Museum, of in een schippershuisje nabij het UMCG. Bij alle appartementen is parkeren mogelijk en kan ontbijt verzorgd worden op aanvraag.
Hotel Spoorzicht en Spa Loppersum

Hotel Spoorzicht en Spa Loppersum Drie sterren hotel

Molenweg 11, Loppersum

8.0 Score van 121 beoordelingen
Hotel Spoorzicht en Spa is een sfeervol hotel in een monumentaal pand in Loppersum. Het hotel staat bekend om de aandacht voor persoonlijke service en de heerlijke keuken van het restaurant. Loppersum ligt in het Noordoosten van de provincie Groningen en is een ideaal beginpunt voor vele wandel- en fietstochten.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

Al 15 jaar de nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht