54 Hotels in de provincie Groningen

Hotel Bourtange

Hotel Bourtange Drie sterren hotel

Vlagtwedderstraat 10, Bourtange

8.0 Score van 30 beoordelingen
Hotel Bourtange is gevestigd in een verbouwde grote Westerwoldse boerderij in het mooie dorpje Bourtange. Het gastvrije hotel wordt omgeven door een prachtige grote tuin met verschillende terrassen. Het hotel staat midden in een bos van 30 hectare groot in het prachtige Oost-Groninger landschap.
Gelkingehof Apartments Groningen

Gelkingehof Apartments Groningen Nul sterren hotel

Gelkingestraat 46-48, Groningen

8.8 Score van 6 beoordelingen
Gelkingehof Apartments Groningen bestaat uit vijf royale vier- en zespersoons appartementen in het centrum van Groningen, gelegen op slechts 350 meter van de Martinitoren. De appartementen bevinden zich in een 17e-eeuws pand en beschikt over moderne hedendaagse faciliteiten.
Secret Hotel Groningen Centrum

Secret Hotel Groningen Centrum Drie sterren hotel

Geheimstraat 1, Groningen

Vanuit dit Secret hotel wandelt u in twee minuten naar de binnenstad van Groningen met haar Martinitoren en Grote Markt. We verklappen alvast dat u in dit Secret Hotel gratis gebruik maakt van WiFi en dat er een heerlijk ontbijtbuffet bij de prijs is inbegrepen.
Stee In Stad Groningen

Stee In Stad Groningen Nul sterren hotel

Floresstraat 75, Groningen

7.1 Score van 20 beoordelingen
Stee in Stad Groningen vindt u in de Groningse Korrewegwijk op slechts 5 fietsminuten van het centrum. Het bestaat uit drie verschillende bovenwoningen met allemaal verschillend ingerichte thema kamers. U leert de fraaie stad Groningen op een hele andere manier kennen en u bent voor even een wijkbewoner.
Overnachten in Stijl Groningen

Overnachten in Stijl Groningen Nul sterren hotel

Moesstraat 30, Groningen

9.2 Score van 65 beoordelingen
Overnachten in Stijl biedt vier verschillende luxe vakantie appartementen aan in het centrum van Groningen. Verblijf bijvoorbeeld dicht bij het Groninger Museum, of in een schippershuisje nabij het UMCG. Bij alle appartementen is parkeren mogelijk en kan ontbijt verzorgd worden op aanvraag.
Hotel Spoorzicht en Spa Loppersum

Hotel Spoorzicht en Spa Loppersum Drie sterren hotel

Molenweg 11, Loppersum

8.0 Score van 121 beoordelingen
Hotel Spoorzicht en Spa is een sfeervol hotel in een monumentaal pand in Loppersum. Het hotel staat bekend om de aandacht voor persoonlijke service en de heerlijke keuken van het restaurant. Loppersum ligt in het Noordoosten van de provincie Groningen en is een ideaal beginpunt voor vele wandel- en fietstochten.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotelaanbiedingen

€ EUR NL

Uw zoekopdracht