53 Hotels in de provincie Groningen

Secret Hotel Groningen Centrum

Secret Hotel Groningen Centrum Drie sterren hotel

Geheimstraat 1, Groningen

Vanuit dit Secret hotel wandelt u in twee minuten naar de binnenstad van Groningen met haar Martinitoren en Grote Markt. We verklappen alvast dat u in dit Secret Hotel gratis gebruik maakt van WiFi en dat er een heerlijk ontbijtbuffet bij de prijs is inbegrepen.
The Cannery Hotel Apartments Groningen

The Cannery Hotel Apartments Groningen Nul sterren hotel

Boterdiep 73-1, Groningen

Hotel Apartments The Cannery in Groningen biedt twee penthouse appartementen voor een nacht of langer verblijf. Je beschikt er onder meer over een eet- en woonkamer, slaapkamer en een badkamer. De locatie in het Ebbingekwartier is gunstig, op loopafstand van het Noorderplantsoen, het centrum en diverse bars en restaurants.
Stee In Stad Groningen

Stee In Stad Groningen Nul sterren hotel

Floresstraat 75, Groningen

7.3 Score van 31 beoordelingen
Stee in Stad Groningen vindt u in de Groningse Korrewegwijk op slechts 5 fietsminuten van het centrum. Het bestaat uit drie verschillende bovenwoningen met allemaal verschillend ingerichte thema kamers. U leert de fraaie stad Groningen op een hele andere manier kennen en u bent voor even een wijkbewoner.
Suite 30 Groningen

Suite 30 Groningen Nul sterren hotel

Moesstraat 30, Groningen

9.2 Score van 65 beoordelingen
Suite 30 biedt twee verschillende luxe appartementen aan in Groningen. Suite 30 ligt ten noorden van het centrum, vlakbij het Noorderplantsoen en Loft 6 ligt aan de Stationsstraat in hartje centrum. Beide luxe appartementen bieden een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan het gezellige Groningen.
Hotel Spoorzicht en Spa Loppersum

Hotel Spoorzicht en Spa Loppersum Drie sterren hotel

Molenweg 11, Loppersum

8.0 Score van 121 beoordelingen
Hotel Spoorzicht en Spa is een sfeervol hotel in een monumentaal pand in Loppersum. Het hotel staat bekend om de aandacht voor persoonlijke service en de heerlijke keuken van het restaurant. Loppersum ligt in het Noordoosten van de provincie Groningen en is een ideaal beginpunt voor vele wandel- en fietstochten.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht