10 Hotels in Haarlem

Amadeus Hotel Haarlem

Amadeus Hotel Haarlem Twee sterren hotel

Grote Markt 10, Haarlem

0.2 km vanaf het centrum van Haarlem.

7.6 Score van 17 beoordelingen
Hotel Amadeus is een gemoedelijk en betaalbaar hotel in het historische hart van Haarlem. De ligging aan de levendige Grote Markt is een pluspunt voor liefhebbers van culturele en culinaire ervaringen. Amsterdam en Schiphol zijn per trein in 15 minuten te bereiken. Het station ligt op loopafstand.
Carlton Square Hotel Haarlem

Carlton Square Hotel Haarlem Vier sterren hotel

Baan 7, Haarlem

0.7 km vanaf het centrum van Haarlem.

8.6 Score van 12 beoordelingen
Carlton Square ligt vlakbij de historische Haarlemse binnenstad. In dit stijlvolle, luxueuze hotel worden gasten nog ouderwets in de watten gelegd. Hier is het heerlijk slapen, eten en genieten zonder zorgen. Haarlem station ligt op een kwartier lopen, Amsterdam is 15 minuten reizen per trein.
Van der Valk Hotel Haarlem

Van der Valk Hotel Haarlem Vier sterren hotel

Toekanweg 2, Haarlem

1.3 km vanaf het centrum van Haarlem.

8.5 Score van 234 beoordelingen
Hotel Van der Valk Haarlem biedt een perfecte uitvalsbasis. Met de auto en het openbaar vervoer zijn Amsterdam, Zandvoort en luchthaven Schiphol goed bereikbaar. Naast comfortabele (familie)kamers beschikt het hotel over een restaurant met terras, gratis health center en gratis parkeerplaatsen.
Joops City Centre Hotel Haarlem

Joops City Centre Hotel Haarlem Twee sterren hotel

Lange Veerstraat 36, Haarlem

0.1 km vanaf het centrum van Haarlem.

7.6 Score van 19 beoordelingen
Joops City Centre Hotel Haarlem is gevestigd in een karakteristiek pand in hartje Haarlem op loopafstand van het station. Voor toeristen is dit betaalbare hotel een uitstekende keuze, temidden van het drukke uitgaanscentrum en de historische binnenstad. Het personeel informeert gasten graag over de activiteiten in Haarlem.
Hotel Carillon Haarlem

Hotel Carillon Haarlem Twee sterren hotel

Grote Markt 27, Haarlem

0.2 km vanaf het centrum van Haarlem.

6.4 Score van 11 beoordelingen
Hotel Carillon Haarlem ligt middenin historisch Haarlem aan de voet van de Sint Bavokerk nabij het bruisende uitgaanscentrum. Dit charmante hotel biedt welgemeende gastvrijheid voor een aantrekkelijke prijs. Station Haarlem ligt op loopafstand en voor stedentrippers is dit hotel dan ook een uitstekende keuze.
Golden Tulip Lion d'Or Haarlem

Golden Tulip Lion d'Or Haarlem Vier sterren hotel

Kruisweg 34/36, Haarlem

0.9 km vanaf het centrum van Haarlem.

8.2 Score van 14 beoordelingen
Hotel Golden Tulip Lion d'Or is gevestigd in een prachtig pand in de historische binnenstad van Haarlem. Het hotel is gerestyled door architect Bert Verweij. De Grote Markt ligt op loopafstand, het station is slechts 1 minuut lopen. Iedere 10 minuten vertrekt er nabij het hotel een bus naar Schiphol.
B&B Hotel Malts Haarlem

B&B Hotel Malts Haarlem Nul sterren hotel

Zijlstraat 58, Haarlem

0.4 km vanaf het centrum van Haarlem.

8.5 Score van 262 beoordelingen
Het intieme Hotel Malts ligt in het centrum van het mooie Haarlem, aan een van de mooiste winkelstraten van de stad. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand met authentieke elementen. De kamers zijn zeer comfortabel ingericht en voorzien van alle moderne faciliteiten.
Ambassador City Centre Hotel Haarlem

Ambassador City Centre Hotel Haarlem Drie sterren hotel

Oude Groenmarkt 20, Haarlem

0.1 km vanaf het centrum van Haarlem.

7.2 Score van 15 beoordelingen
Het Ambassador City Centre Hotel ligt middenin het historische hart van Haarlem. Voor stedentrippers is dit prettige hotel een prima keuze. Vanaf het hotel zijn alle leuke en interessante Haarlemse hoogtepunten makkelijk te bewandelen. Het station ligt bovendien op slechts 5 minuten lopen.
Amrâth Grand Hotel Frans Hals Haarlem

Amrâth Grand Hotel Frans Hals Haarlem Vier sterren hotel

Damstraat 10, Haarlem

0.1 km vanaf het centrum van Haarlem.

8.6 Score van 17 beoordelingen
Amrâth Grand Hotel Frans Hals is een stijlvol hotel in Haarlem en biedt uitstekende voorzieningen in een heel eigentijdse luxueuze ambiance. Het hotel ligt op 10 minuten lopen van station Haarlem, met Amsterdam op 15 minuten treinreizen.
Hotel Die Raeckse Haarlem

Hotel Die Raeckse Haarlem Twee sterren hotel

Raaks 1 - 3, Haarlem

0.6 km vanaf het centrum van Haarlem.

7.4 Score van 211 beoordelingen
Hotel Die Raeckse Haarlem is een prima betaalbare logeerplek voor gasten die deze mooie stad graag willen verkennen. Het ligt op enkele minuten lopen van een bushalte met een verbinding naar station Haarlem. Veel historische bezienswaardigheden en leuke uitgaansgelegenheden zijn vanuit dit hotel te voet te bereiken.
Wilt u meer hotelaanbiedingen?
Toon hotels in de buurt van Haarlem

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL

Uw zoekopdracht