198 Hotels in Limburg

Hotel Restaurant Hestia Eijsden

Hotel Restaurant Hestia Eijsden Drie sterren hotel

Diepstraat 7, Eijsden | Kaart

8.8 Score van 12 beoordelingen
Hotel Restaurant Hestia Eijsden is een kleinschalig en comfortabel hotel in het Zuid-Limburgse dorpje Eijsden, net onder Maastricht. Het hotel heeft drie kamers en een eigen grieks-mediterraans restaurant. Steden als Maastricht, Luik en Aken zijn goed te bereiken.
Hotel 2000 Valkenburg

Hotel 2000 Valkenburg Drie sterren hotel

Broekhem 33, Valkenburg | Kaart

7.4 Score van 77 beoordelingen
Hotel 2000 Valkenburg is een gastvrij familiehotel in het prachtige panoramische stadje Valkenburg. Vanuit het hotel zijn centrum, station en bus in ongeveer 10 minuten te voet bereikbaar. Voor fietsen en motoren is een afgesloten ruimte beschikbaar en er is ook parkeergelegenheid.
Golden Tulip Parkstad Zuid Limburg Kerkrade

Golden Tulip Parkstad Zuid Limburg Kerkrade Vier sterren hotel

Roda JC Ring 59, Kerkrade | Kaart

8.5 Score van 14 beoordelingen
Golden Tulip Parkstad Zuid Limburg ligt centraal in de regio Parkstad. Met de auto en openbaar vervoer is het hotel uitstekend bereikbaar. Het hotel ligt geïntegreerd in het voetbalstadion in Kerkrade. U kunt makkelijk Uitstapjes maken naar Maastricht, Heerlen, of naar steden over de Duitse en Belgische grens.
Hotel Atlanta Valkenburg

Hotel Atlanta Valkenburg Vier sterren hotel

Neerhem 20, Valkenburg | Kaart

7.5 Score van 6 beoordelingen
Hotel Atlanta Valkenburg ligt aan de voetgangerszone van het Zuid Limburgse Valkenburg. Dit charmante familiehotel en zijn gastvrijheid biedt u knusse kamers van diverse categorien en een heerlijke keuken. Of u nu op zoek bent naar rust, sportiviteit of gewoon genieten dan bent u hier zeker op de juiste plek. Op circa 10 kilometer bevindt zich het mooie Maastricht.
Logement Aan de Maas Belfeld

Logement Aan de Maas Belfeld Nul sterren hotel

Maasstraat 12, Belfeld | Kaart

8.6 Score van 27 beoordelingen
Logement Aan de Maas is een unieke logeeraccommodatie gelegen aan de rivier de Maas in het Limburgse plaatsje Belfeld. Deze knusse bed en breakfast beschikt over 4 rookvrije comfortabele kamers. In de gezamenlijke ruimte kunt u genieten van het ontbijt, rustig een boek lezen of genieten van het uitzicht op de rivier en het prachtige landschap.
Appartementenhotel Ons Epen

Appartementenhotel Ons Epen Drie sterren hotel

Wilhelminastraat 1, Epen | Kaart

8.9 Score van 19 beoordelingen
Appartementenhotel Ons Epen biedt ruime en comfortabele hotelappartementen en een wellness centre in het authentieke dorpje Epen. De mooie natuur in de omgeving leent zich uitstekend voor een dagje fietsen of wandelen. Maastricht en Aken liggen op circa 30 minuten rijden.

Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u! Gegarandeerd de beste prijs!

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL
Hoteladvies op maat: 050 - 317 55 10

Uw zoekopdracht