Uw voordelen bij Hotels.nl

Beste prijs garantie
Dezelfde kamer ergens goedkoper? Geld terug! Toon meer
Geen verborgen kosten
Transparante prijzen en gratis annuleren. Toon meer
Pas betalen in het hotel
Mogelijk bij de meeste hotels. Toon meer
Kaart van Nederlands Openluchtmuseum Arnhem

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem

Het Nederlands Openluchtmuseum is een nationaal museum over de cultuur van het dagelijks leven van gewone mensen. In dit museum komt het verleden tot leven. Op het museumterrein bevinden zich diverse accomodaties die garant staan voor succes. Zoals de Kasteelboerderij, Herberg De Hanekamp, en HollandRama, een vernuftige combinatie van techniek en nostalgie.Bijzondere ontmoetingen, geuren, beelden en verhalen brengen onvergetelijke herinneringen boven aan het dagelijks leven van vroeger.

In het museumpark is er van alles te beleven voor jong en oud. Zo kunt u op het plein in de Zaanse buurt speelgoed van vroeger aantreffen. Met een trekpontje kunt u de grote vijver oversteken en kunt u genieten van heerlijke poffertjes bij de oergezellige poffertjeskraam.

Openingstijden: Van 30 november tot 12 januari is het winter in het openluchtmuseum. Het museum is op maandag t/m vrijdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 18:00 uur. Van 1 april tot 26 oktober 2014 is het zomer in het museum. U kunt het museum dan bezoeken van 10:00 tot 17:00 uur.

Let op: op 5, 24 en 31 december sluit het museum om 17:00 uur. Op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is het museum gesloten.

Nederlands Openluchtmuseum Arnhem

Aanbevolen hotels nabij Nederlands Openluchtmuseum Arnhem:

De nummer 1 voor Hotels.

€ EUR NL