Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel de Elderschans Aardenburg
Herendreef 67, Aardenburg

Hotel de Elderschans ligt in het Zuid-Westelijke deel van de provincie Zeeland in het stadje Aardenburg. Het hotel ligt op 20 minuten afstand van zowel de kustplaats Cadzand als het gezellige Belgische Knokke. De steden Brugge en Gent zijn ook prima vanuit het hotel te bereiken. In het gehele hotel kan men gratis gebruik maken van de WiFi verbinding.

Rudanna Castra Aardenburg
Markt 2, Aardenburg

Gevestigd in een voormalige brandweer- en politiekazerne biedt Rudanna Castra sfeervolle kamers en een uitstekend restaurant. Vanuit het hotel kunt u heerlijk fietsen of wandelen in Zeeuws-Vlaanderen of België. In het schilderachtige stadje Aardenburg bevinden zich diverse bezienswaardigheden, waaronder de Sint Bavokerk, de Westpoort en restanten van de oude stadswallen. Het hotel biedt de mogelijkheid om fietsen te huren.

Hotel Lands Welvaren Aardenburg
Kaai 4, Aardenburg

Het hotel is gevestigd in een prachtig gerenoveerde graanschuur waarvan de authentieke gevels nog behouden zijn. In het ruime restaurant met in het midden als blikvanger een bijzondere openhaard, kunt u genieten van mooie gerechten. In het het knusse bruine café kunt u zich een drankje en hapje laten smaken en met mooi weer heeft u op het terras een prachtig uitzicht op de kikkerfontein en de omgeving.