Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Huis van Bewaring Almelo
8.9
Marktstraat 7, Almelo

In het hart van Almelo ligt de mooi gerenoveerde voormalige gevangenis, Hotel Huis van Bewaring. Men is er goed in geslaagd om van de oude gevangenis een bijzonder hotel te maken. Het hotel heeft ruime kamers die onder andere zijn uitgerust met een groot bed. De warme kleuren geven de kamers een romantisch karakter. Het hotel beschikt over een koffiecorner en een gezellig terras.

Hotel Preston Palace Almelo
8.5
Laan van Iserlohn 1, Almelo

Hotel Preston Palace is een groot attractiehotel en bevindt zich in Almelo in de provincie Overijssel. Het hotel werkt volgens een unieke all inclusive formule. Alles is bij de prijs inbegrepen. Van het verblijf, eten en drinken tot het gebruik van alle faciliteiten.

Van der Valk Theaterhotel Almelo
8.4
Schouwburgplein 1, Almelo

Het Theaterhotel bevindt zich midden in het centrum van Almelo, op loopafstand van het station. Ook de mooie Twentse natuur is binnen enkele minuten fietsend of lopend te bereiken. Gasten kunnen hier genieten van bijzondere theatervoorstellingen, ruim 140 per jaar, die men kan combineren met een heerlijke maaltijd in één van de drie restaurants. Bovendien kan men gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, de sauna en het binnenzwembad. Tegen betaling zijn enkele zonnebanken beschikbaar.