Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.

Bed and Breakfast Rosier10 Antwerpen

In het hart van Antwerpen

Rosier 10, Antwerpen Kaart

Kamers


Hotel & Omgeving Verberg Toon

Hotel

Wie houdt van rust, design en Antwerpen zit goed bij Bed and Breakfast Rosier10. Dit huiselijke hotel biedt een prettige logeerplek in de stadse drukte van Antwerpen. Het hotel is gevestigd in een historisch herenhuis in het centrum van de stad, tussen de populaire wijken Zuid en het Eilandje. Cultuur en vertier bevinden zich op loopafstand, het Maagdenhuis en Raamtheater liggen op slechts 200 meter. Shoppen kan aan de Meir, Stadsfeestzaal maar ook aan de Lange Koepoortstraat.

Bed and Breakfast Rosier10 beschikt over 4 moderne, comfortabele en ruime kamers. De kamers zijn op speelse wijze onderverdeeld in thema’s; le Matin, le Midi, le Soir en la Nuit. Door middel van subtiele kleuren en materialen onderscheiden de kamers zich van elkaar. Op iedere kamer staat een prinsheerlijk tweepersoonsbed, een bureau en televisie. De badkamer is voorzien van bad of douche en een toilet. Er is geen lift in de bed and breakfast.

Omgeving

In de directe buurt van Bed and Breakfast Rosier10 is van alles te beleven. Tegenover het hotel ligt Museum Mayer van den Bergh, hier hangt de Dulle Griet van Pieter Bruegel de Oude uit 1562. Iets verderop stapt u in de wereld van de drukkunst, in het pand van Museum Plantin-Moretus woonden en werkten in de 16e eeuw Antwerpse drukkers. Het is de enige bewaard gebleven drukkerij uit die periode. Bij de brede rivier de Schelde kunt u genieten van de voorbijvarende grote oceaanschepen, hier zijn in de zomer ook terrasjes. Wie nieuwsgierig is naar de scheepvaart en haar geschiedenis bezoekt Het Steen aan de kade. Het museum is gevestigd in een markant kasteeltje uit 1220, de eerste burcht van Antwerpen.

Eten en Drinken

Iedere morgen staat in de ontbijtruimte van Bed and Breakfast Rosier10 Antwerpen een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Voor lunch en diner mag men kiezen uit een van de vele geweldige restaurants die Anwerpen rijk is. De hoteleigenaren zullen u graag helpen bij het maken van een keus. Antwerpen heeft ook een levendig uitgaansgebied, in en rond het centrum zijn legio kroegjes en hippe bars.

Faciliteiten en regels Verberg Toon
Aantal kamers

4

Check-in

Vanaf 18:00 tot 20:30

Check-out

Vanaf 00:00 tot 11:30

Internet

Gratis WiFi

In het hotel kunnen gasten gratis gebruik maken van draadloos internet.

Parkeren

Het hotel heeft geen eigen parkeerplaats.

Huisdieren

Niet toegestaan

Service

Bagage-opslag / Op aanvraag

Ontbijt

Ontbijt

Eten en Drinken

Terras

Rookbeleid

Het gehele hotel is rookvrij.

Kaart Toon

Rosier 10, 2000 Antwerpen

Voordelen van Hotels.nl

  • Beste prijsgarantie

    Dezelfde kamer ergens goedkoper? Geld terug! Lees meer

  • Geen verborgen kosten

    Transparante prijzen en duidelijke annuleringsvoorwaarden.Lees meer

  • Pas betalen in het hotel

    Mogelijk bij de meeste hotels.Lees meer