Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Van der Valk Hotel Luxembourg - Arlon
8.7
Route de Longwy 596, Arlon

Van der Valk Luxembourg - Arlon is een stijlvol hotel op een geweldige locatie te midden van prachtige golfbanen, wandelroutes en kastelen. De ideale plek om prachtige wandelingen of fietstochten te maken in de omgeving. Bovendien is de stad Luxemburg, de hoofdstad van het Groothertogdom Luxemburg, slechts een kwartiertje rijden met de auto.

Best Western Hotel Arlux Arlon
8.3
Rue de Lorraine , Arlon

Het Best Western Hotel Arlux ligt niet ver van de E411 in een groene omgeving op een paar kilometer van Arlon en minder dan 30 kilometer van de Luxemburgse grens. Uw auto kunt u gratis parkeren op het ruime parkeerterrein voor het hotel. Het hotel beschikt over vergaderzalen met een maximale capaciteit tot 240 personen en er is onder andere een businesscenter en een stomerijservice aanwezig.

Hostellerie du Peiffeschof Arlon
chemin du Peiffeschoff 111, Arlon

Ons hotel van 9 kamers, waarvan 2 over een privéterras beschikken, is aan de rand van de bossen op het Aarlense platteland gelegen. Al onze kamers hebben een eigen, unieke sfeer en bevallen zelfs de meest veeleisende reiziger en kenner, die zich in onze waarden terugvindt : de glimlach, discretie, voorkomendheid, vriendelijkheid, professionaliteit en streekkennis, die aan onze liefde voor het vak en gastvrijheid ten grondslag liggen.