Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel de Stoppelberg Beekbergen
8.2
Stoppelbergweg 41, Beekbergen

Hotel de Stoppelberg ligt net buiten Beekbergen in een mooie, bosrijke omgeving. Het hotel biedt vele mogelijkheden ter ontspanning. Bij het hotel kunt u fietsen huren en in de omgeving zijn een aantal mooie fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Op het terrein ligt een volleybalveld en een jeu-de-boulesbaan. Na een actief dagje op de Veluwe kunt u op één van de terrassen even lekker bijkomen met een glaasje wijn of ander drankje.

Fletcher Hotel Restaurant de Wipselberg Beekbergen
7.6
Wipselbergweg 30, Beekbergen

Het luxe Fletcher Hotel Restaurant de Wipselberg Beekbergen ligt in het hart van Gelderland, gevestigd in een prachtig landhuis uit 1920. Hier zijn het restaurant, de bar en andere faciliteiten ondergebracht. Verder beschikt het hotel over faciliteiten zoals een gratis verwarmd binnenzwembad en tennisbanen. Houdt u er wel rekening mee dat het hotel en het restaurant alleen via trappen te bereiken zijn.

Fletcher Hotel Het Veluwse Bos Beekbergen
6.9
Arnhemseweg 520-52, Beekbergen

Veel mooier kan het niet, de prachtige Veluwe biedt gasten van Fletcher Hotel Het Veluwse Bos de gelegenheid tot lange wandelingen direct in de buurt. Het bosrijke gebied is in alle jaargetijden geweldig, frisgroen in de lente en stemmig gekleurd in de herfst. Op loopafstand ligt het dorpje Beekbergen, van waaruit u prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. En na een dagje buiten is het binnen in het hotel fijn uitrusten met voor de liefhebbers een privé sauna.

Fletcher Hotel Restaurant Beekbergen Apeldoorn
6.7
Schalterdalweg 18, Beekbergen

Het gastvrije Fletcher Hotel Restaurant Beekbergen Apeldoorn is uitstekend bereikbaar per auto via de A50 en A1. Het hotel ligt midden in een 18 hectare groot park in de Veluwse bossen. Rondom het hotel zijn vele fiets- en wandelroutes. Het hotel verhuurt ook fietsen (tegen betaling) en beschikt over een overdekte fietsenstalling.