Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Restaurant Rozenhof Nijmegen
8.3
Nijmeegsebaan 114, Nijmegen

Nijmegen heeft een zeer rijke historie, overal in de stad zijn die sporen terug te vinden. De oudste stad van Nederland herbergt vele bijzondere gebouwen, waaronder de Belvédère Toren en de Sint Maartenskapel. Nijmegen kent een groot aanbod van cultuur, er zijn vele podia, theaters en musea te bezoeken. Het Anatomisch Museum, Museum Het Valkhof of het MuZIEum zijn een aantal voorbeelden. Daarnaast worden er ook verschillende evenementen in het Goffertpark georganiseerd. Jaarlijks vindt de beroemde Nijmeegse Vierdaagse plaats in deze gezellige stad.

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof
9.0
Zevenheuvelenweg 48A, Berg en Dal

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof ligt aan de Zevenheuvelenweg in Berg en Dal, nabij Nijmegen en Arnhem. Het hoofdgebouw, Villa Dalhof, is een 19e-eeuws landhuis, dat in 1999 volledig is gerenoveerd en teruggebracht in originele stijl. De kamers en suites bieden onder meer een terras of balkon, een regendouche, gratis koffie- en theefaciliteiten en een flatscreen televisie. Bezoek ook zeker het restaurant met het aangrenzende dakterras, om te genieten van een weids uitzicht.

Fletcher Parkhotel Val Monte
7.9
Oude Holleweg 5, Berg en Dal

Fletcher Parkhotel Val Monte is een comfortabel hotel voorzien van vele faciliteiten, waaronder een verwarmd binnenzwembad en een mooie recreatiezaal. Bovendien is er een brasserie en een gezellige bar. Bij mooi weer kan men op het terras heerlijk genieten van het mooie uitzicht.

Fletcher Hotel Restaurant Erica Berg en Dal
7.1
Molenbosweg 17, Berg en Dal

Fletcher Hotel Restaurant Erica is gevestigd in een authentiek landhuis en rustig gelegen in een bosrijk gebied in het dorpje Berg en Dal. De directe omgeving van het luxe hotel leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten langs de mooiste plekjes van het Rijk van Nijmegen. Slapen en relaxen zal in deze groene en rustige omgeving geen probleem zijn. Ontspanning is ook te vinden in het gratis overdekte zwembad. Wie wil kan tegen betaling ook gebruikmaken van de tennisbanen of de sauna.