Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel de Lange Akker Berg en Terblijt
8.8
Langen Akker 33, Berg en Terblijt

Het gezellige familiehotel de Lange Akker ligt in Berg en Terblijt, precies tussen de mooie stad Maastricht en het bruisende Valkenburg. Het hotel staat bekend om de gastvrije ontvangst en uitstekende service. Dit kleinschalige hotel is zeer geschikt voor individuele reizigers maar ook voor groepen, het beschikt namelijk ook over kamers voor 3, 4 en 5 personen.

Berghotel Vue Valkenburg
7.8
Wolfsdriesweg 7, Berg en Terblijt

Berghotel Vue is prachtig gelegen in het groen van de Zuid-Limburgse heuvels. Het plaatsje Berg en Terblijt is een paradijs, tussen Maastricht (10 min.) en Valkenburg (5 min.), waar je heerlijk tot rust kan ontspannen. Verken te voet of per fiets al slingerend de schitterende natuurrijke omgeving en trek je naderhand heerlijk terug in het hotel. In het hotel vind je o.a. een goed restaurant en een lounge met open haard. Bovendien is er een parkachtige tuin achter het hotel waar je heerlijk kan ontspannen. Geniet in de stralende zon van een goed glas bier, lees eindelijk dat ene boek, voer een goed gesprek of doe lekker helemaal niets.

Hotel Lamerichs Berg en Terblijt
7.8
Geulhemmerweg 27, Berg en Terblijt

Tegenover de Geulhemmer grotten in het Limburgse plaatsje Berg en Terblijt vindt u Hotel Lamerichs. De omgeving is rijk aan bossen en erdoorheen loopt het riviertje de Geul. op slechts 10 minuten rijden van zowel het historische Maastricht en de welness- en casinostad Valkenburg. Het beschikt over knus ingerichte hotelkamers, een restaurant met een dagelijks variërend menu met streekproducten en een gezellige bar met ruim terras met uitzicht op een mooi bos. Het vormt een ideaal startpunt voor fietstochten en heerlijke wandelroutes. Een leuk en betaalbaar hotel in de buurt van Maastricht en Valkenburg. Hopelijk mogen wij u snel verwelkomen met onze Limburgse gastvrijheid!

Hostellerie Brakke Berg
Wolfsdriesweg 10 , Berg en Terblijt

Midden in het natuurgebied Ingendael ontwaart u Hostellerie-Restaurant-Grand Café Brakke Berg. Hier is het genieten van rust en lekker eten in een prachtig gebied aan de voet van de Brakke Berg en de Geul rivier.