Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel 1900 Bergen
7.4
Russenweg 3-5, Bergen

Hotel 1900 is een gezellig familiehotel met 43 kamers. De sfeervolle kamers zijn gesitueerd in twee naast elkaar liggende oude villa's en in de tuin. Van ‘’kabouterkamer’’ tot ruime comfortabele tuinkamers. Het sfeervolle hotel ligt in het centrum van Bergen, rustig gelegen in een klein zijstraatje onder de hoge bomen. Geen van de kamers is hetzelfde en ze hebben allemaal hun eigen charme. Uiteraard zijn alle kamers voorzien van douche, toilet, TV en internet. Ten noorden van het dorp liggen de Schoorlse Duinen, een uitgestrekt natuurgebied met de breedste en hoogste duinen van Nederland. In de lounge of op het heerlijke terras kunt u genieten van een hapje of een drankje. Bij goed weer is het terras een schitterende plek om van de groene omgeving te genieten.

Hotel van Renenpark Bergen
8.0
Breelaan 26, Bergen

Aan de Breelaan in het leuke plaatsje Bergen bevinden zich drie hotels die samen de Dijkstra Hotel Group vormen, waaronder Hotel van Renenpark. Samen delen ze een receptie, ontbijtruimte en twee restaurants. De drie hotels zijn door een luchtbrug met elkaar verbonden. Hotel van Renenpark biedt u een terras, bar, lift, gemeenschappelijke lounge, een recreatieruimte en bagageopslag.

Hotel Heerlijkheid Bergen
7.7
Breelaan 24, Bergen

Het kleinschalige Heerlijkheid Bergen vindt u in het centrum van het Noord-Hollandse Bergen, op 6 kilometer van het strand. Het hotel is gevestigd in twee panden met veel karakteristieke kenmerken. Er is een royale entree en een ontbijtruimte. Op het ruime terras kunt u genieten van een drankje of gerecht van de kaart.

Hotel Breeburg Bergen
7.7
Breelaan 22, Bergen

Hotel Breeburg ligt in het centrum van het kunstenaarsdorp Bergen. Het hotel beschikt over een gezellig restaurant en een bar. Bergen is vooral in trek bij toeristen die houden van het strand en de duinen. In het dorp bevinden zich ook mooie monumenten zoals de Waag en de Accijnstoren aan het water. Op korte afstand ligt de gezellige stad Alkmaar, waar je in de zomer een traditionele kaasmarkt kunt bijwonen.

Villa Prinsenhof Bergen
Prinsesselaan 50, Bergen

Aan een van de mooiste lanen van het gezellige Bergen vind je de authentieke Villa Prinsenhof. De ligging is ideaal en heeft voor ieder wat wils! Met slechts enkele stappen ben je in het centrum of sta je midden in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland; het Noordhollandse Duinreservaat. Kom even helemaal tot rust en geniet van het schitterende decor en het schilderachtige landschap.

Fletcher Hotel Marijke Bergen
7.3
Dorpsstraat 23, Bergen

Fletcher Hotel Marijke in Bergen heeft alles in huis om het gasten naar de zin te maken. Service en kwaliteit zijn een vanzelfsprekend gegeven in dit hotel. Voor lekker eten en drinken biedt het hotel een uitstekend restaurant.

Hotel de Waag Bergen
Beemsterlaan 2, Bergen

Hotel de Waag beschikt over 8 verschillende kamers met elk een eigen thema. Alle kamers zijn gezellig ingericht en voorzien van koffie- en thee faciliteiten en een televisie. Twee kamers beschikken over een bad en er is een aantal kamers met een eigen balkon, wat tijdens de zomer periode heerlijk is.

blooming Hotel Bergen
8.3
Duinweg 5, Bergen

blooming Hotel ligt in het duindorpje Bergen in Noord-Holland. Het omringende duinlandschap van maar liefst 11 hectare maakt het hotel de uitgelezen plek voor rustzoekers. In en rond het hotel vindt u een scala aan voorzieningen, waaronder verschillende restaurants en terrassen, een ligweide en een internet lounge. Het blooming Hotel heeft een groot verwarmd binnenzwembad met whirlpool en sauna. Het zwembad is bovendien uitgerust met heerlijke massagestralen. In de lounge kunnen gasten even de krant doornemen en ook liggen hier kunstboeken en glossy's klaar. Voor totale ontspanning is het mogelijk om een massage te reserveren in het hotel.