Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Old Dutch Bergen op Zoom
8.1
Stationsstraat 29-31, Bergen op Zoom

Hotel Old Dutch is gevestigd in een monumentaal pand uit 1903. Aan de achterzijde van het pand ligt de stadstuin met een gezellig terras. Het rijke historische verleden van Bergen op Zoom is hier voelbaar. In de stad vindt u talloze monumenten zoals de oude Gevangenpoort, het stadhuis en de markt.

Tulip Inn Bergen op Zoom
8.0
Antwerpsestraat 56, Bergen op Zoom

Hotel Tulip Inn Bergen op Zoom is prachtig gelegen aan de rand van het historische centrum, op loopafstand van de sfeervolle Grote Markt. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand waar veel historische karakteristieken in ere zijn gehouden. Het hotel beschikt over een breed aanbod van kamers; van eenpersoonskamers tot zelfstandige woningen. Het is een uitstekende uitvalsbasis om het oude centrum en haar omstreken te verkennen. Geniet van de rijke historie, de prachtige architectuur en de vele bezienswaardigheden.

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark Bergen op Zoom
7.3
Gertrudisboulevard 200, Bergen op Zoom

Fletcher Wellness-Hotel Stadspark Bergen op Zoom ligt net iets buiten het centrum van Bergen op Zoom. Gasten kunnen zich heerlijk ontspannen in BLUE Wellness Stadspark, een wellness ruimte van meer dan 1500m2. BLUE Wellness Stadspark is een van de twee wellness centra in Nederland met het officiële predicaat Heilwasser. Naast baden gevuld met 'Heilwasser' zijn er sauna's, dompelbaden, stoombaden, verschillende soorten douches, rust- en relaxruimtes, een solarium, een binnen- en buitenzwembad. In de gehele wellness is er sprake van naaktrecreatie en is het dragen van badkleding niet toegestaan. Het is ook mogelijk om een schoonheidsbehandeling te nemen. De wellnessfaciliteiten en behandelingen zijn beschikbaar tegen betaling. Kinderen onder 12 jaar hebben geen toegang tot BLUE Wellness Stadspark. In het wellness centrum is ook een fitnessruimte aanwezig.

De Blauwe Vogel Bergen op Zoom
Stationsplein 5, Bergen op zoom

In het centrum van Bergen op Zoom is het leuk om het Markiezenhof te bezoeken, een historisch centrum met drie musea: stad & regio, kermis en internationale politieke spotprenten. Als u liever een dagje in de buitenlucht doorbrengt, maak dan een ritje naar de mooie bossen in de omgeving of naar het recreatiemeer de Binnenschelde, waar ook een gezellige boulevard is.