Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Geertien Blokzijl
8.7
Muggenbeet 3, Blokzijl

Geertien is een gezellig hotel aan het water. Het ligt midden in een groene omgeving met prachtige historische dorpjes. Het beroemde Giethoorn, dat ook wel het Venetië van het noorden wordt genoemd, ligt op slechts een steenworp afstand. De omgeving biedt vele recreatiemogelijkheden. Het personeel helpt u graag bij het huren van een fiets of boot, of bij het adviseren van mooie wandel- en fiets- en kanoroutes. Bij het hotel bevindt zich een uitstekend restaurant en gezellig bruin café, dat nog de sfeer van vervlogen tijden ademt.

Kaatjes Résidence Blokzijl
Zuiderstraat 1 , Blokzijl

Het huidige Kaatjes Résidence werd oorspronkelijk als woonhuis gebouwd in 1860, en in 1985 werd het verbouwd tot een hotel. In 2005 is het hotel geheel gerenoveerd en sindsdien werken de eigenaren nauw samen met het sterren-restaurant Kaatje bij de Sluis. U kunt nu genieten in de heerlijke tuin, met uitzicht op de passerende boten. Voor de zakelijke gast is er een privé lounge die aan alle facetten voldoet om een zakelijke meeting voort te zetten.

Auberge aan het Hof Blokzijl
Kerkstraat 9, Blokzijl

Het hotel beschikt over vier prachtige kamers, die allemaal op de begane grond liggen. De sfeervolle en comfortabele kamers hebben een eigen badkamer met douche, een keukengedeelte en een zithoek. Verder zijn alle gemakken zoals een televisie, koelkast en waterkoker aanwezig.