Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Bastion Hotel Brielle Europoort
7.6
Amer 1, Brielle

Tijdens een verblijf in Bastion Hotel Brielle Europoort kunnen gasten genieten van een persoonlijke sfeer, een gastvrije service en comfortabele voorzieningen tegen een gunstig tarief. Het hotel heeft een 24-uurs receptie en biedt diensten als een fax/kopieerapparaat en een wasservice. Uiteraard is toeristische informatie verkrijgbaar bij de receptie. In het hotel kunnen gasten voor lunch en diner terecht in het à la carte restaurant. In de gezellige bar of in de poolruimte kan men even ontspannen.

Poorter Boutique Hotel Brielle
Voorstraat 45, Brielle

Een overnachting in Poorter Boutique Hotel is een beleving. Midden in de historische vestingstad Brielle bevindt zich het prachtige boutiquehotel met een intieme, warme sfeer. Elke kamer is hier anders. Het hotel bevindt zich in één van de oudste gebouwen in Brielle. In elk van de luxe kamers beleef je nog altijd de ambiance van de 16de eeuw, maar met het comfort van vandaag. De markante inrichting van elke kamer maakt je verblijf in het Poorter Boutique Hotel erg persoonlijk; echt een thuisgevoel in een wel heel bijzonder huis! Door het specifieke karakter van het pand bevinden de kamers zich op verschillende plekken door het hele hotel. Er zijn kamers grenzend aan de tuin, op de grote tussenetages maar ook direct onder het monumentale dak. Eén aspect is wél altijd hetzelfde; het comfort van de kingsize Nilson bedden en het moderne sanitair zijn van de hoogste kwaliteit.

Fletcher Hotel de Zalm Brielle
7.7
Voorstraat 6-8, Brielle

Het Fletcher Hotel de Zalm bestaat al sinds 1928 en is mooi gelegen in het centrum van Brielle. In het pittoreske stadje zijn gezellige terrassen, mooie grachten, leuke boetieks en knusse restaurantjes te vinden. Het driesterrenhotel biedt comfortabele kamers, een prima à la carte restaurant en sfeervol lunchcafé. Het hotel is geliefd om zijn ligging en ook in trek bij zakelijke gasten. Bij het hotel is een fietsenberging en kunnen fietsen worden gehuurd.

Atlas Hotel Village Brielle
7.5
Nobelstraat 20, Brielle

Het gastvrije Atlas Hotel Village ligt in het centrum van het historische Brielle (of Den Briel) dat vooral bekend is door de inname van de watergeuzen op 1 april 1572. Het middeleeuwse stadje is ommuurd door prachtige vestingwallen. Brielle is van verre herkenbaar aan de 57 meter hoge, stompe toren van de St. Catharijnekerk uit 1417. Brielle heeft maar liefst circa 400 monumenten, zoals het stadhuis en de houten standerdmolen 't Vliegend Hert. De Brielse Maas is een belangrijk waterrecreatiegebied van Brielle.