Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede
8.6
Hogeweg 55, Burgh-Haamstede

Grand Hotel Ter Duin Burgh Haamstede biedt de mogelijkheid om de natuur te verkennen waar Zeeland zo bekend om is. Terug in het hotel komt u tot rust in een van de sauna's of je neemt een verkoelende duik in het zwembad. Geniet van een heerlijke culinaire maaltijd of sla een balletje op de nabijgelegen golfcourse.

De Torenhoeve Burgh Haamstede
8.2
Torenweg 38, Burgh Haamstede

Hotel De Torenhoeve ligt in het plaatsje Burgh-Haamstede bij één van de mooiste natuurgebieden die Nederland rijk is. Hier kunt u prachtige tochten maken op één van de vele wandel- en fietspaden die dit gebied rijk is. Bij het hotel zijn tevens fietsen te huur. Vanuit het hotel zijn de duinen en het strand op loopafstand. Gasten kunnen hier het hele jaar genieten van ruimte en de rustige natuurlijke omgeving. Een warme en gastvrije sfeer kenmerken De Torenhoeve.

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede
7.9
Torenweg 1, Burgh Haamstede

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede is rustig gelegen op de kop van Schouwen-Duiveland. De omgeving biedt duinen, bos en strand en is daarmee perfect voor het maken van wandelingen en fietstochten. Fietsen zijn te huur bij het hotel.