Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel 't Zwaantje Callantsoog
7.6
Duinroosweg 36, Callantsoog

In Callantsoog kunt u heerlijk genieten van de zon op het strand, de natuur in de duinen of de appetijtelijke versnaperingen in een van de vele strandpaviljoens.

Fletcher Badhotel Callantsoog
7.6
Abbestederweg 26, Callantsoog

Direct aan de Noordzeekust in de provincie Noord-Holland ligt het Fletcher Badhotel Callantsoog. Het hotel is in het voorjaar van 2017 compleet gerenoveerd en biedt een prima verblijfplaats in de mooie natuur die deze provincie te bieden heeft. Het is de ideale locatie voor het doorbrengen van een sfeervol weekend of midweek aan de kust. De perfecte gelegenheid om de dagelijkse beslommeringen even helemaal te vergeten en er even helemaal uit te zijn en heerlijk uit te waaien aan het strand. Rondom het hotel zijn vele paden uitgezet die u op de fiets of te voet kunt verkennen. Op het uitgestrekte Noordzeestrand kunt u eindeloze wandelingen maken en genieten van de omgeving die gevormd wordt door zee, strand en duinen.

Strandhotel De Horn Callantsoog
8.2
Previnaireweg 4a, Callantsoog

Het 3-sterren Strandhotel De Horn is rustig gelegen in een natuurgebied in het leuke plaatsje Callantsoog. Vanuit het hotel is het slechts 5 minuten wandelen naar het Noordzeestrand. In de dorpskern van Callantsoog bevinden zich enkele restaurants en gezellige cafés met een terras. Tijdens het toeristische seizoen worden er regelmatig evenementen georganiseerd.