Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Mooirivier Dalfsen
8.8
Oude Oever 10, Dalfsen

Hotel Mooirivier is uniek gelegen midden in het Vechtdal. Het hotel bevindt zich tussen Ommen en Dalfsen en in een kwartier rijdt u naar Zwolle. In dit sfeervolle hotel kunt u lekker genieten van een boek in een luie ligstoel aan de rivier of in de ruime lobby van het hotel. Ook kunt u genieten van een fiets- of wandeltocht door het fraaie Vechtdal of stroomafwaarts in een kano naar het dorpje Dalfsen varen.

Het Roode Hert Dalfsen
8.5
Hessenweg 41, Dalfsen

Het Hotel Restaurant Het Roode Hert ligt in het Overijsselse Vechtdal, waar men nog volop rust en ruimte vindt. In en rondom Dalfsen liggen een aantal landgoederen en kastelen die een bezoek waard zijn. Dalfsen ligt aan de Vecht en heeft gezellige terrasjes en winkels. In de mooie omgeving kan men vele fiets- en wandelroutes maken in de bossen of langs de Vecht. Het hotel ligt net buiten het dorp en niet ver van het gezellige stadje Ommen en de mooie provinciehoofdstad Zwolle.

Hotel Hof van Dalfsen
8.1
Haersolteweg 3, Dalfsen

De mooie omgeving is uitermate geschikt voor het maken van wandel- en fietstochten. Bij de receptie kunt u fietsen huren die 's avonds na een lange tocht kunnen worden gestald in de afgesloten fietsenstalling. De receptie beschikt over vele fiets- en wandelroutes, waar u gratis gebruik van kunt maken.