Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Restaurant De Boegschroef Delfzijl
8.8
Handelskade West 12, Delfzijl

Hotel de Boegschroef staat aan de havenboulevard van Delfzijl. Vanuit het hotel is er een schitterend uitzicht op de jachthaven. Het gemoedelijke centrum van Delfzijl met leuke winkels, restaurants en cafeetjes ligt op enkele minuten loopafstand. Het hotel beschikt over ruime schone comfortabele kamers van alle gemakken voorzien. Sommige van de kamers hebben uitzicht op de jachthaven. Het hotelpersoneel biedt vriendelijke en goede service en gasten kunnen gebruik maken van de wasservice.

Hotel-Restaurant Boven Groningen Delfzijl
8.2
Waterstraat 74, Delfzijl

Tegenover het treinstation van Delfzijl ligt Hotel Boven Groningen. Het hotel beschikt over een uitstekend grand café en restaurant en een gezellige bar. Het personeel is gastvrij en legt u graag in de watten gedurende uw verblijf.

Eemshotel Delfzijl
Zeebadweg 2 , Delfzijl

Tijdens uw verblijf in het unieke Eemshotel kunt u heerlijk ontspannen in één van de comfortabele faciliteiten van het hotel zoals de sauna. Daarnaast kunt u ook heerlijk uitwaaien op de zeedijk van Delfzijl. Het gezellige 3-sterren hotel beschikt ook over een voortreffelijk á la carte restaurant. Daarnaast heeft u vanuit het hotel een schitterend uitzicht over de Waddenzee.