Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel de Lindeboom Texel Den Burg
8.6
Groeneplaats 14, Den Burg

Den Burg bevindt zich midden op Texel en herbergt ongeveer de helft van de eilandbewoners. De omgeving is een populaire trekpleister bij toeristen en kent een groot aantal winkels. Ook op het gebied van wandelen en fietsen zijn er talloze mogelijkheden, door leuke dorpjes en de duinen. Daarnaast staat Texel bekend om haar schapen, die onder andere vlees en kaas als belangrijke exportproducten bieden.

Boutique Hotel de Smulpot Den Burg
8.7
Binnenburg 5, Den Burg

Boutique Hotel de Smulpot ligt in het centrum van Den Burg op het waddeneiland Texel. Het stijlvolle hotel is een uitstekende keuze als uitvalsbasis voor het bezoeken van het strand en de vele dorpen op Texel. Het hotel beschikt over een goed restaurant waar een heerlijke lunch en diner wordt geserveerd.

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend Texel Den Burg
5.6
Kogerstraat 94, Den Burg

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend vindt u nabij het historische centrum van Den Burg. Het witte pand met het markante rode pannendak is typisch Texels. Het interieur heeft een metamorfose ondergaan die uitstekend harmonieert met de natuurlijke omgeving. Strand, zee en zon zijn de belangrijkste ingrediënten van dit mooie eiland. Texel telt zelfs de meeste zonuren van heel Nederland. In dorpjes als Den Burg, Den Hoorn, Oosterend en Oudeschild bevinden zich leuke winkels en gezellige terrasjes.