Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Holiday Inn Express The Hague - Parliament
8.9
Lange Houtstraat 5, Den Haag

Holiday Inn Express The Hague - Parliament ligt nabij het Binnenhof in het centrum van Den Haag, vlakbij de leuke restaurants en terrasjes van het Plein. Den Haag Centraal Station is 9 minuten lopen. Het hotel heeft een modern interieur en biedt voorzieningen als een businesscentrum en gratis WiFi. Fietsen en auto's zijn te huur via de receptie. In de ruime lobby met bar kunt u even wat drinken. De ruime kamers hebben uitzicht op de stad.

Novotel Suites Den Haag City
8.8
Grote Marktstraat 46, Den Haag

Voor een heerlijk nachtje of weekendje weg in Den Haag is Novotel Suites Den Haag City zeer gunstig gelegen. U verblijft er op 900 meter van Den Haag Centraal Station en minder dan 300 meter van het Spui en het Binnenhof. In de buurt liggen ook diverse restaurants, ambassades en musea. Met de tram is het strand van Scheveningen in een kwartiertje bereikbaar.

Novotel Den Haag World Forum
8.0
Johan de Wittlaan 42-44, Den Haag

Wie in Den Haag is voor zaken en in het Novotel World Forum verblijft, profiteert van het ideale huwelijk tussen een congresruimte inclusief 20 zalen met een hotel op een toplocatie. Na een actieve congresdag op de begane grond kunt u in het hotel terecht voor de broodnodige ontspanning.