Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Loodsman's Welvaren Texel Den Hoorn
8.5
Hoge Achterom 5, Den Hoorn

Hotel Loodsman's Welvaren is een voormalige herberg, van meer dan 200 jaar oud. Het ligt in het pittoreske dorpje Den Hoorn aan de zuidelijke kant van Texel, vlak naast de mooie oudste kerk van Texel uit 1604. Hier vandaan vertrokken de 17e eeuwse V.O.C. schepen. De bossen, duinen en het strand zijn dichtbij, waarmee het hotel uitermate geschikt is voor een kennismaking met Texel. Met het openbaar vervoer is het hotel eenvoudig te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid. De veerhaven ligt op slechts 10 minuten rijden van Loodsman's Welvaren.

Hotel Op Diek Texel Den Hoorn
8.3
Diek 10, Den Hoorn

Hotel Op Diek Texel biedt u gastvrijheid en comfortabele voorzieningen in een ongedwongen sfeertje. Alle kamers zijn onder meer uitgerust met een zitje en een eigentijdse badkamer met een bad of douche.

Appartementenhotel Bos en Duin Texel Den Hoorn
8.0
Bakkenweg 16, Den Hoorn

Aan de zuidkant van het eiland Texel te midden van een bos staat het gezellige Appartementenhotel Bos en Duin. Vanuit het hotel heeft men een prachtig uitzicht over het typisch Texelse landschap. Bossen, duinen en weilanden vol met wollige Texelse schapen. Wandelen en fietsen kan men prima in de uitgestrekte gebieden. Op loopafstand ligt de bezienswaardige uitkijktoren Fonteinsnol.

Hotel Bij Jef Den Hoorn
Herenstraat 34, Den Hoorn

Heerlijk eten en slapen, dat is wat u in het hotel en restaurant Bij Jef kunt verwachten. Dit mooi ingerichte hotel in het centrum van Den Hoorn biedt prachtige, ruime kamers met heerlijke bedden. Bij Jef is ook ideaal voor gasten die het eiland met de fiets willen verkennen.