Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel de Vischpoorte Deventer
8.9
Nieuwe Markt 40, Deventer

Hotel De Vischpoorte Deventer is een ideale verblijfplaats voor mensen die de stad en omgeving willen verkennen. Het monumentale pand ligt bij het centrum op slechts een steenworp afstand van de rivier de IJssel. De appartementen bieden u de privacy van een eigen woning en het comfort van een hotel. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van warme kleuren en materialen in combinatie met de nog veel aanwezige klassieke details. De appartementen beschikken verder over gratis internet en filmkanalen.

Hotel FINCH Deventer
9.7
Keizerstraat 20, Deventer

Hotel FINCH bevindt zich in een historisch pand, hartje Deventer, dat een roemrijke geschiedenis heeft dat terugloopt tot 1871. Nu, na 100 jaar wordt het per juli 2019 weer wat het ooit was; het leukste Hotel van de stad. Dit keer met een toffe ‘huiskamerbar’.

Hotel de Leeuw Deventer
8.7
Nieuwstraat 25, Deventer

Hotel Hanzestadslogement De Leeuw ligt in het historische centrum van Hanzestad Deventer. Dit sfeervolle hotel beschikt over 10 kamers, die schuilgaan achter een monumentale gevel uit 1645. Je komt binnen via de koffie- en theeschenkerij. Met bakkersattributen, koffiemolens en beschuitblikken aan de wanden ademt het hotel een gemoedelijke sfeer uit vervlogen tijden.

Postillion Hotel Deventer
7.9
Deventerweg 121, Deventer

Postillion Hotel Deventer ligt aan de rand van Deventer en is gemakkelijk te bereiken via de snelweg A1 en het openbaar vervoer. Op loopafstand van het hotel ligt een bushalte. Het hotel beschikt over 93 kamers, een restaurant, hotelbar en gratis parkeerplaatsen. Het historische centrum is met de auto in vijf minuten te bereiken. In de stad vind je vele middeleeuwse straatjes, historische pakhuizen, monumentale gebouwen en kerken. Het is heerlijk om door de straatjes te slenteren, op zoek naar bijzondere winkels, terrasjes en eetgelegenheden.

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel
Worp 2, Deventer

Het in januari 2021 geheel gerenoveerde Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel is gevestigd in een neoklassiek gebouw uit de 19e eeuw aan de IJssel. U vindt het designhotel op slechts 5 minuten rijden van de A1. Het biedt gratis parkeergelegenheid, een groot terras aan het water en moderne kamers met klimaatbeheersing, LCD-televisie en gratis WiFi.

Fletcher Hotel Gilde Deventer
7.9
Nieuwstraat 41, Deventer

In de mooie oude Hanzestad Deventer is geen gebrek aan historische gebouwen, Het Fletcher Hotel Gilde Deventer is er daar een van. Het historische pand waarin het hotel is gehuisvest was een voormalige pastorie en heeft ook nog een tijdlang als opvangtehuis dienst gedaan. De centrale ligging van het hotel, de vele faciliteiten en de prettige sfeer zullen een toeristisch of zakelijk verblijf in het hotel zeker tot een succes maken.