Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Van der Valk Hotel Dordrecht
9.0
Laan van Europa 1600, Dordrecht

Van der Valk Hotel Dordrecht ligt centraal tussen Rotterdam en Breda. De locatie vlak bij de A16 zorgt ervoor dat het hotel goed bereikbaar is. Uw verblijf kunt u zo goed combineren met vele uitstapjes, bijvoorbeeld naar het natuurgebied De Biesbosch of een dagje Rotterdam. Het centrum van Dordrecht is ook zeker het bezichtigen waard. Samen met Maastricht en Nijmegen strijdt Dordrecht namelijk om de titel 'oudste stad van Nederland'.

Bastion Hotel Dordrecht Papendrecht
7.9
Laan der Verenigde Naties 363, Dordrecht

Bastion Hotel Dordrecht/Papendrecht is goed bereikbaar met de auto en ligt vlak bij de A16/E19 die van Rotterdam naar Antwerpen voert. Het centrum van Dordrecht is binnen 15 minuten te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het hotel heeft een sfeervol restaurant dat geopend is voor lunch en diner. In de gezellige bar of poolruimte kunt u terecht om te ontspannen. 's Zomers kunt u ook terecht op het terras. Bij de receptie informeren ze u graag over mogelijke uitstapjes. Behalve Standaardkamers heeft het hotel ook Deluxe kamers. Deze zijn groter en uitgerust met een zitje. Het hotel is bovendien voorzien van airconditioning en een fitnessruimte.

Postillion Hotel Dordrecht
7.5
Rijksstraatweg 30, Dordrecht

Aan de rand van Dordrecht, vlakbij de snelweg A16 ligt Postillion Hotel Dordrecht. Het moderne hotel beschikt over een restaurant waar je terecht kan voor een snelle lunch of uitgebreid diner. De hotelbar is dé plek voor een lekker kopje koffie of een gezellige borrel. Daarnaast beschikt het hotel over voldoende gratis parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken. De bushalte ligt op slechts vijf minuten van het hotel.

Hotel Dordrecht
Achterakkers 72, Dordrecht

Hotel Dordrecht is een sfeervol stadshotel aan een van de historische binnenhavens in het centrum van Dordrecht. Dordrecht staat dan ook vol met monumentale panden, waaronder het herenhuis waarin het hotel is gevestigd. Vanaf het hotel ben je met een kwartiertje lopen op Centraal Station Dordrecht, vanwaar je met een half uurtje in Rotterdam bent.

Villa Augustus Dordrecht
8.2
Oranjelaan 7, Dordrecht

Het vroegere drinkwaterleidingbedrijf van Dordrecht is de bijzondere en sfeervolle ambiance waar tegenwoordig Hotel Villa Augustus met een restaurant en winkel 'de markt' in is gevestigd. De monumentale gebouwen staan op een groot en groen eigen terrein van circa anderhalve hectare. Twintig kamers van het hotel zijn gevestigd in de oude watertoren, per verdieping vier kamers. Er is een lift aanwezig. De andere kamers zijn verdeeld over de bijgebouwen van het terrein. Het hotel ligt op ongeveer 1,5 kilometer van treinstation Dordrecht.