Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel De Fortuna Edam
8.6
Spuistraat 3, Edam

Hotel De Fortuna is gevestigd in een vijftal karakteristieke Noord-Hollandse herenhuizen. Het schilderachtige familiehotel ligt in een even prachtige plaats. De tuin van het hotel grenst aan het water. Het is een plek waar u temidden van mooie planten en bloemen tot rust kunt komen en kunt genieten.

L'Auberge Damhotel Edam
8.5
Keizersgracht 1, Edam

Het l'Auberge Damhotel is een schitterend hotel met een unieke ambiance die helemaal past in de sfeer van het romantische stadje Edam. Het hotel ligt in het centrum en biedt een mooi uitzicht op het statige raadhuis. U kunt bij het l'Auberge Damhotel verrukkelijk dineren. Op het terras is het zowel op zonnige zomerdagen heerlijk toeven, als in het najaar wanneer de terrasverwarming ontstoken wordt. De kamers zijn weelderig ingericht en ademen allen een eigen sfeer uit. Aan de voorzijde van het hotel kijken de kamers uit over de prachtige Keizersgracht. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met een douche, ligbad en toilet. Tevens is er een televisie, airconditioning en een gratis draadloze internetverbinding aanwezig.

De Harmonie Edam
7.7
Voorhaven 94, Edam

Hotel de Harmonie ligt aan een gracht in de oude binnenstad van Edam. Vroeger werd deze gracht gebruikt door zeilschepen als verbinding met de voormalige Zuiderzee. De Harmonie was destijds een pension voor de schippers. Dit kleine hotel ligt boven een cultureel activiteitencafé. Hier is dagelijks een activiteit, zoals een bridgeavond of een salsa cursus. Op vrijdagen kunt u zich mengen tussen de echte Edammers en op zondagen is er vaak live muziek of een jam sessie. De vijf ruime hotelkamers hebben een vrije opgang en zijn voorzien van douche, toilet en een keukenblok. Hotelgasten kunnen gebruikmaken van een wasmachine en droger. Alle kamers zijn rookvrij.