Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel de Paasberg Ede
7.0
Arnhemseweg 20, Ede

Het gezellige hotel De Paasberg ligt in het centrum van Ede. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is op loopafstand. Hier kunnen liefhebbers van wandelen en fietsen hun hart ophalen. Ede is centraal gelegen in Nederland zodat steden als Arnhem en Nijmegen gemakkelijk te bereiken zijn. De gezellige winkelstraten en horecagelegenheden van Ede zijn bovendien binnen handbereik.

Hotel ReeHorst Ede
8.4
Bennekomseweg 24, Ede

Hotel ReeHorst ligt op een centrale locatie in het hart van de prachtige Veluwe. Met een wandeling van 3 min. ben je bij treinstation Ede-Wageningen die een directe verbinding met Arnhem en Nijmegen heeft. In het hotel is alles is te vinden onder 1 dak; heerlijk eten, lekker borrelen en stijlvolle kamers in een unieke omgeving. Beleef de overnachting van je dromen in een van de sfeervolle kamers of een van de 10 luxe thema suites. De kamers zijn de perfecte mix van luxueuze materialen, warme kleuren en uitstekende faciliteiten. De suites zijn allemaal o.a. voorzien van een XXL bubbelbad met lichttherapie, luxe badkamer met massagedouches & Rituals producten. Absoluut genieten!

50/50 Hotel Belmont Ede
Goorsteeg 66, Ede

50/50 Hotel Belmont Ede is verbonden met het Leger des Heils, dit uit zich door het alcoholvrije en sociaal maatschappelijk karakter van het hotel en congrescentrum. Het hotel beschikt over 6 hectaren eigen grond met diverse activiteiten, zoals midgetgolf, jeu de boules, reuzendamspel, beachvolleybalvelden en een voetbalveld. Daarnaast is het ook mogelijk om fietsen te huren om de omgeving te ontdekken.