Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Het Witte Paard Etten Leur
8.0
Oude Bredaseweg 15, Etten-Leur

Hotel Het Witte Paard Etten Leur is een gezellig familiehotel, dat in 1983 is geopend en daarna geen dag meer dicht is geweest! Het is gesitueerd in de plaats waar Vincent van Gogh begon met tekenen en waar zijn vader preekte in het kleine kerkje, de huidige Raadszaal van Etten-Leur.

Vincents Bed & Bistro Etten-Leur
7.5
Markthof 1, Etten-Leur

In het centrum van Etten-Leur ligt Vincents Bed & Bistro Etten-Leur. Het hotel beschikt naast 25 comfortabele kamers ook over een gezellige Bistro en Bar. Etten-Leur is voornamelijk bekend als de plek waar Vincent van Gogh zijn carrière begon. De omgeving kan perfect per fiets verkend worden. Je kan je eigen fiets meenemen en veilig stallen, maar je kan deze ook bij de plaatselijke fietsverhuurder huren. De knusse kamers zijn allen voorzien van gratis WiFi, een televisie en een badkamer met een bad, douche, toilet en föhn.

Fletcher Wellness-Hotel Trivium Etten-Leur
8.1
Trivium 72, Etten-Leur

Fletcher Wellness-Hotel Trivium Etten-Leur is uitstekend geschikt om lekker te ontspannen. Zo kunt u in BLUE Wellness Trivium genieten van de sauna's, een stoomcabine het afkoelzwembad, een bubbelbad en infrarood-stralers. Op afspraak zijn ook behandelingen en diverse massages mogelijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van het unieke product "Cenzaa". Het dragen van badkleding is niet toegestaan. Handdoeken en slippers zijn verplicht in de wellness. (Wellness tegen betaling indien niet inbegrepen in een arrangement).

Het Turfschip Etten-Leur
8.5
Schipperstraat 2, Etten-Leur

Tegenover Het Turfschip bevindt zich de Leurse Haven. Dit is de historische vertrekplaats van het schip. Prins Maurits veroverde in 1590 de stad Breda van de Spanjaarden met het Turfschip van Adriaan van Bergen. Een boottocht over het historische water is zeker de moeite waard. Daarnaast kunt u prachtige fietstochten maken door de bossen en polders in de omgeving van Etten-Leur.