Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Restaurant de Wolfsberg Groesbeek
9.0
Mooksebaan 12, Groesbeek

Hotel De Wolfsberg is rustig gelegen in de Groesbeekse bossen. Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk door de prachtige natuur van Het Rijk van Nijmegen wandelen. De Ooijpolder en het Groesbeekse heuvellandschap zijn met de fiets eenvoudig te verkennen. In de oude binnenstad van Nijmegen vindt u historische gebouwen als de Stevenskerk, het Waaggebouw en de Kruittoren.

Hotel Heuvelrijk Berg en Dal
9.3
Wylerbaan 1-C, Groesbeek

Hotel Heuvelrijk Berg en Dal opent zijn deuren in juni 2018. Aan het roer van het hotel staan Rosanne en haar broer Tom. Samen met hun medewerkers zorgen ze ervoor dat iedere gast een fantastisch verblijf heeft. Alle kamers zijn ruim opgezet beschikken allen over WiFi, een flatscreen tv, kitchenette en badkamer met douche. Het hotel is bijzonder geschikt voor mindervaliden. Hiervoor kunt u de Comfort Mindervalidekamer reserveren.

Hotel de Zeven Heuvelen Groesbeek
8.0
Cranenburgsestraat 23b, Groesbeek

Op een loopafstand van 5 tot 10 minuten van het Groesbeekse bos bevindt zich het Hotel de Zeven Heuvelen. Het hotel beschikt over een groot Wellness & Fitness Centrum met binnenzwembad, Turks stoombad, een bar, fitnessfaciliteiten (75 toestellen) en diverse groepslessen vanaf 16 jaar (aerobics, spinning, Les Mills lessen). In het Wellness & Fitness centrum bevinden zich in totaal drie Finse sauna's. Bij het zwembad is een grote gemengde sauna, waarin badkleding verplicht is. In de dames- en herenkleedkamer is een kleine sauna waarin u gescheiden, eventueel zonder badkleding kunt ontspannen.