Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
NH Collection Hamburg City
Feldstraße 53-5, Hamburg

Midden in het centrum van Hamburg, in een rustig deel van de historische St. Pauli-wijk, vind je het NH Collection Hamburg City Hotel. Een verfijnd en hedendaags hotel dichtbij leuke winkels, gezellige cafés, de haven en de Reeperbahn.

NH Hamburg Altona
Stresemannstrasse 363-369, Hamburg

NH Hamburg Altona ligt in het westen van het stadscentrum, op slechts enkele minuten van de hippe wijk Ottensen. Een levendige wijk vol winkels, restaurants en galeries. Om naar het centrum te komen pak je de auto of de bus die voor de deur stopt, voor beide opties ben je ongeveer 20 min. kwijt. Bij de bushalte voor de deur stoppen bus 2 en 3 waarmee je naar het stadscentrum, station Altona en alle andere bekende bezienswaardigheden kan.

NH Hamburg Mitte
Schäferkampsallee 49, Hamburg

NH Hamburg Mitte is een modern hotel dat in de winter van 2017 een volledige renovatie is ondergaan. Het hotel is goed bereikbaar en vlak bij het prachtige historische centrum van Hamburg. Op 300 meter vind je het dichtstbijzijnde metrostations Christuskirche en Schlump, vanuit hier kan je je gemakkelijk door de stad begeven. Verder ligt het hotel op een steenworp afstand van het hippe Schanzenviertel, een trendy wijk vol met gezellig cafés, bars, restaurants en winkels.

NH Hamburg Horner Rennbahn
Rennbahnstrasse 90, Hamburg

NH Hamburg Horner Rennbahn ligt direct naast de paardenrenbaan Derby-Bahn, op 15 minuten van het stadscentrum van Hamburg. Bezienswaardigheden in het centrum zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Er stopt een bus voor de deur en het treinstation Horner Rennbahn is slechts enkele minuten lopen.