Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Almenum Harlingen
8.5
Kruisstraat 6-14, Harlingen

In de Friese havenstad Harlingen is Hotel Almenum één van de vele prachtige monumenten die de stad rijk is. De ingang van het appartement bereikt u via de rustieke binnentuin, waar u bij mooi weer lekker kunt genieten van uw rust.

Het Heerenlogement Harlingen
7.7
Franekereind 23, Harlingen

Hotel Het Heerenlogement Harlingen staat aan het water in het hart van havenstad Harlingen. De kamers zijn in verschillende stijlen ingericht en zijn voorzien van bad en/of douche, een toilet, telefoon, televisie en WiFi. Het hotel beschikt daarnaast over een uitstekend restaurant.

Hotel Zeezicht Harlingen
7.6
Zuiderhaven 1, Harlingen

Hotel Zeezicht Harlingen is gevestigd in het opvallende monumentale pand 'het Zeekasteel' aan de zeehaven. Het overdekte terras aan de achterzijde van het hotel biedt een spectaculair uitzicht op binnenvarende en uitvarende schepen op de Waddenzee. De veerpont naar de waddeneilanden vertrekt enkele malen per dag, de veerdienst ligt tegenover het hotel. De voorzieningen voor jachten en bootjes zijn goed, zodat veel recreanten in en rond het centrum aanmeren in de oude zeehaven. Het is ook mogelijk hier zelf een bootje te huren. Het strand aan de Westerzeedijk vlakbij is een must voor watersporters en strandliefhebbers.

Bed and Breakfast de Zeehoeve Harlingen
8.0
Westerzeedijk 45, Harlingen

Het pand waar Bed and Breakfast de Zeehoeve in is gevestigd is het kloppende hart van de camping ‘De Zeehoeve’. In de karakteristieke boerderij is het restaurant, de bar en de vriendelijke receptie van het complex. Hier kunt u ook terecht als u een fiets of kano wil huren of mee wil doen aan een activiteit op de camping zoals boogschieten of vlotbouwen. Binnen is een pooltafel, tafeltennistafel en regelmatig een bingoavond. Er zijn elf kamers van verschillende grootte, ook voor groepen en gezinnen is de B&B heel geschikt. De kamers bevinden zich op de tweede en derde verdieping, er is geen lift. De kamers zijn ingericht met fijne bedden inclusief lakenset en een douche en toilet. Er is een wasserette met luxe was- en droogmachine en er zijn drie speeltuinen. In het hoogseizoen vermaakt een recreatieteam van de camping de jonge gasten.