Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel2 Heerenveen
7.6
Schans 65, Heerenveen

Hotel-Restaurant Heerenveen ligt dicht bij de A7. Daarmee is het een uitstekend vertrekpunt voor uitstapjes, maar zeker ook een ontmoetingspunt voor zakelijke doeleinden. Voor de sportliefhebbers is het goed om te weten dat het Abe Lenstrastadion op 3 kilometer van dit hotel staat. Friesland heeft ongekende mogelijkheden, zowel sportief als cultureel! Bijvoorbeeld: fietsen door "de Wouden", varen op de Friese meren, skûtsje-silen, ballonvaart, een bezoek aan de "elfsteden" zoals Sneek, de waterpoortstad, Hindeloopen met haar schaatsmuseum, Sloten met haar talloze terrasjes, het Jopie Huisman museum in Workum of Makkum met haar beroemde aardewerk.

Boutique Hotel t Gerecht Heerenveen
Gemeenteplein 33, Heerenveen

In het hart van Heerenveen ligt Boutique Hotel ‘t Gerecht. Een prachtig hotel gevestigd in een monumentaal pand dat in het verleden gediend heeft als gemeentehuis en belastingkantoor. Tegenwoordig is het een restaurant & bar en op de hoger gelegen etages een hotel.

Fletcher Hotel De Heidehof Heerenveen
8.1
Golflaan 1, Heerenveen

Met 4 sterren biedt hotel De Heidehof zijn gasten zeer gerieflijke en royale faciliteiten. Het interieur van het hotel heeft een warme uitstraling. U zult zich gemakkelijk thuis voelen in een van de hotelkamers of in een suite. De kamers hebben een badkamer met een toilet en een bad/douche combinatie. Daarnaast beschikt u over een televisie, een telefoon en een minibar. Op uw kamer kunt u gebruikmaken van draadloos internet en het hotel biedt een was service. Het is ook mogelijk een suite te boeken met een apart zitgedeelte. Gezinnen hebben de mogelijkheid om de ruime familiekamer te reserveren, deze kamer heeft vier aparte bedden.