Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Gerardushoeve Heijenrath
8.8
Landsraderweg 12-14, Epen

Tussen Slenaken en Epen ligt Hotel Gerardushoeve op het plateau van Heijenrath, 215 meter boven NAP. De locatie is zeer gunstig voor uitstapjes in Nederland, België en Duitsland. Elke ochtend is een actueel overzicht beschikbaar met tips voor activiteiten in de omgeving, passend bij de weersomstandigheden. Ook worden regelmatig "Limburg dagen" georganiseerd met wandelingen en een bezoek aan interessante lokale bedrijven, zoals wijngaarden en kruidentuinen. Deze dagen worden vaak afgesloten met een gezamenlijk diner.

Hotel Heijenrath
8.4
Heijenratherweg 12, Heijenrath

Aan de toeristische Mergellandroute ligt het gezellige familiehotel Heijenrath. U waant zich op deze locatie in het buitenland, uitermate geschikt dus voor een welverdiende vakantie. U kunt genieten van de heuvels, verschillende kastelen, grotten, weidse uitzichten, pittoreske dorpjes en kuddes met schapen. De Bourgondische omgeving is in alle jaargetijden een bijzondere ervaring.

Landhotel Alberts Heijenrath
9.2
Vaarzegel 2, Heijenrath

Het Limburgse heuvelland is een prachtig wandel- en fiets gebied. U bent tevens slechts enkele kilometers van de Belgische grens. In samenwerking met de familie Alberts in Epen, is tegen betaling het Wellness en Vitaalcentre voor u beschikbaar. Hier kunt u onder andere genieten van een Finse Alm Sauna, de Dampgrot met Swarovski-kristallen lichteffecten en daarna kunt u heerlijk tot rust komen in de rust ruimte met openhaard.