Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel De Magneet Hoorn
8.4
Kleine Oost 5, Hoorn

Hotel de Magneet is een ideaal startpunt voor een ontdekkingstocht door het mooie Hoorn en de veelzijdige omgeving van Westfriesland. Vanuit hotel De Magneet kunt u lopend zowel de binnenstad van Hoorn, als de havens en het Markermeer bereiken. Hoorn heeft vele attracties, waaronder verschillende musea, prachtige historische gevels, galerieën en een zeer levendig winkelcentrum. Na een drukke dag kunt u bij hotel De Magneet even lekker bijkomen in het gezellige café onder het genot van een drankje, of in het gemoedelijke restaurant (reserveren is noodzakelijk).

Hotel Petit Nord Hoorn
8.2
Kleine Noord 53, Hoorn

Hoorn ligt tussen de gezellige historische steden Alkmaar, Volendam, Edam en Enkhuizen. Het hotel Petit Nord ligt in het dynamische centrum van deze oude stad. Dit luxe hotel biedt u een comfortabele basis voor het verkennen van omgeving. Vanuit de cafeetjes rond de haven of vanaf de terrasjes kunt u de dagelijkse bedrijvigheid gadeslaan. Ook in de lounge of aan de bar van het hotel kunt u terecht voor een drankje.

Gevangenis Hotel Oostereiland Hoorn
7.9
Schuijteskade 5, Hoorn

Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden is een verblijf in Gevangenis Hotel Hoorn zeker geen straf. Het is wel een heel bijzondere gewaarwording om in een hotelkamer te logeren waar nog niet zo heel lang geleden gevangenen zaten opgesloten. Van de vroegere cellen zijn er nog 11 in bijna originele staat, zij bevinden zich in De Sluis. Hier kunnen gasten zelf ervaren hoe het was om in deze sobere cellen te verblijven. Al deze kamers zijn uiteraard wel ingericht met heerlijke bedden, waar u heerlijk slaapt onder biologische en fairtrade lakens en goede voorzieningen zoals een douche, wasbak en toilet. Door de gevangenisraampjes heeft u uitzicht over het IJsselmeer of de grote binnenplaats, de voormalige luchtplaats van de gevangenis.

Hotel De Keizerskroon Hoorn
7.6
Kleine Noord 4, Hoorn

Vanuit Hotel de Keizerskroon kunt u de omgeving van Hoorn en Westfriesland uitstekend ontdekken. Grote trekpleisters van de stad zijn de jachthavens en De Waag. De Waag is een gebouw dat vroeger het middelpunt van de kaasmarkten was. Hier werden vroeger de kazen gewogen. Om de traditie enigszins voort te zetten wordt in juni elke donderdag een toeristische kaasmarkt gehouden. Er zijn in Hoorn vele monumenten te vinden, waaronder de Waag, verschillende pakhuizen en het Statenlogement. Voor shopliefhebbers is het levendige winkelcentrum ook een aanrader.

Van der Valk Hotel Hoorn
8.6
Westfriese parkweg 1, Hoorn

Van der Valk Hotel Hoorn is goed bereikbaar, gezien de ligging aan de A7. Uw auto kunt u gratis bij het hotel parkeren. Een autoritje naar Amsterdam duurt circa 40 minuten en dichterbij ligt de mooie stad Alkmaar. In Hoorn zelf kunt u leuk wandelen langs historische gebouwen of het Westfries Museum bezoeken.