Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Noordzee Katwijk
8.1
Boulevard 72, Katwijk

Een verblijf in Hotel Noordzee Katwijk betekent heerlijk uitwaaien aan het strand of in de duinen en genieten van de frisse zeelucht. Op het ruim 4 kilometer lange strand is zelfs op tropische dagen nog wel een rustig plekje te vinden. Rondom Katwijk bevinden zich bovendien uitgestrekte duinen en een prachtig meren- en poldergebied. Fietsers en wandelaars kunnen zich hier naar hartelust uitleven.

Hotel Zee en Duin Katwijk aan Zee
8.4
Boulevard 5, Katwijk aan Zee

Direct aan de boulevard en het strand van Katwijk aan Zee ligt hotel Zee en Duin. Een 3 sterren strandhotel met prachtig uitzicht over de Noordzee. Op slechts 5 minuutjes lopen zijn de winkels en cafés van het gezellige centrum van Katwijk. Uiteraard is er in Katwijk genoeg te doen: eindeloos shoppen, een wandeling over het strand en lekker genieten van het geruis van de zee. Ben je toch nog op zoek naar een leuk uitstapje in de omgeving? Hotel Zee en Duin is het ideale startpunt, vanuit hier begeef je je gemakkelijk naar o.a. historisch Leiden en de beroemde Keukenhof in Lisse.

Nicolette Appartementen
Voorstraat 3a, Katwijk aan zee

Nicolette Appartementen ligt midden in het gezellige centrum van het prachtige Katwijk. De ligging is fantastisch. Zo liggen strand en zee op 25 meter van het hotel. Ook zijn de appartementen een ideaal vertrekpunt om de omgeving te verkennen. In Katwijk zelf zijn er talrijke leuke winkeltjes en er is wekelijks een toeristenmarkt. Verder zijn er het gehele jaar tal van activiteiten. Op de hoek van het hotel zijn een aantal restaurants zodat u dichtbij het hotel kunt dineren. Ook bij de strandpaviljoens kunt u even lekker lunchen of dineren. Een bakker en supermarkt zijn nabij het hotel.