Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Rene's Bed and Breakfast Kerkrade
9.1
Jan van Goyenstraat 8, Kerkrade

In de gezellige bed and breakfast zult u warm en vriendelijk ontvangen worden door de gastheren. Vanuit Rene's Bed and Breakfast kunt u de prachtige omgeving van Kerkrade uitstekend verkennen.

De Zevende Hemel Kerkrade
7.5
Schaesbergerstraat 94-96, Kerkrade

In het hotel ontmoet u gastvrijheid en gezelligheid. Halverwege Kerkrade en Heerlen heeft u de kans beide Limburgse plaatsen te bezoeken en er te genieten van de Bourgondische levensstijl van het Zuiden. U bent van harte welkom in dit gemoedelijke hotel.

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg
8.5
Roda JC Ring 59, Kerkrade

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg ligt geïntegreerd in het voetbalstadion in Kerkrade en biedt allerhande moderne faciliteiten. Ook is het hotel uitermate geschikt voor vergaderingen. Vanuit de skybox heeft u uitzicht op het veld van de eredivisieclub Roda JC. Voor gasten is er gratis parkeergelegenheid op het uitgebreide parkeerterrein. In de brasserie kunt u in een klein of groot gezelschap genieten van ontbijt en diner.

Fletcher Kasteel Erenstein Kerkrade
8.0
Kerkradersteenweg 4, Kerkrade

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein ligt in de mooie Anstelvallei bij Kerkrade. Het 4-sterrenhotel is gevestigd in een authentiek Limburgse hoeve uit 1713 en biedt comfortabele kamers in een idyllische omgeving. Het hotel ligt vlak bij het centrum van Kerkrade en steden zoals Maastricht, Aken en Luik zijn gemakkelijk te bereiken.

Tonnie's Bed & Breakfast Kerkrade
8.9
Lindenlaan 101, Kerkrade

Tonnie's Bed and Breakfast Kerkrade is een gezellige B&B waar de gast altijd op de eerste plaats komt. De behulpzame gastvrouw Tonnie is er veel aan gelegen dat haar gasten zich thuis voelen. U wordt bij aankomst warm onthaald met een gratis kop koffie met Limburgse vlaai. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in het sfeervolle tuinhuis dat uitkijkt over de tuin met vijver. In de mooie serre is het ook 's avonds prima vertoeven.