Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Chateau St. Gerlach Valkenburg aan de Geul
8.9
Joseph Corneli Allee 1, Valkenburg

De geschiedenis van het stijlvolle Château St. Gerlach gaat terug tot de twaalfde eeuw. Stijlvolle baroktuinen en een weelderige rozentuin vormen onderdeel van het landgoed waarop Château St. Gerlach sinds 1997 als hotel-restaurant dienst doet. In deze historische setting kunt u zich wentelen in luxe en comfort.

Kruisherenhotel Maastricht
8.8
Kruisherengang 19-23, Maastricht

In een voormalig klooster en een gotische kerk uit de 15e eeuw vindt u het bijzondere Kruisherenhotel Maastricht. Voor de vormgeving van het interieur werkte de internationaal bekende interieurarchitect Henk Vos samen met de wereldberoemde Duitse lichtkunstenaar Ingo Maurer. Zij hebben voor een spannende verbinding gezorgd tussen gotische details en design elementen. De contrasten tussen de oude en moderne architectuur zijn goed zichtbaar.

Hotel Winselerhof Landgraaf
Tunnelweg 99, LANDGRAAF

Nabij Heerlen en aan de rand van het Strijthagerbeekdal ligt hotel Winselerhof. Het hotel is een tot hotel omgebouwde herenboerderij uit de 16e eeuw en maakt onderdeel uit van het landgoed Winselerhof. Het landgoed bestaat uit het hotel, Italiaans Restaurant Pirandello, Luigi’s Restaurant & Bar, een wijngaard en een fruitgaard. In het restaurant worden o.a. producten gebruikt die zelf geteeld zijn.