Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Restinn Aartswoud
8.8
Kolkweg 6, Aartswoud

Restinn Aartswoud biedt haar gasten een geweldige tijd op een heel bijzondere manier. Behalve een goed bed in een gezellig hotelhuisje midden op het land van de boerenfamilie Nieuweboer kunnen gasten er genieten van de luxe van een echt hotel. Iedere ochtend komt de gastvrouw een heerlijk ontbijt serveren. En op aanvraag, iedere avond een bijzonder lekker diner, ter plekke bereid.

Restinn Andijk
8.7
Rikkert 10, Andijk

Logeren bij de boer, maar dan toch net even anders, want Restinn Andijk biedt haar gasten behalve een goed bed heuse hotelfaciliteiten. De hotelhuisjes liggen vrij van elkaar midden in de natuur. De vorm en inrichting van de hotelhuisjes zijn verrassend en een exclusief ontwerp van architect Henri Leloup uit Warder. Ook bijzonder is het dat de gastvrouw van Restinn Andijk iedere ochtend een heerlijk ontbijt komt serveren.

Restinn Bourtange
8.5
Vlagtwedderstraat 33, Bourtange

De vrijstaande hotelhuisjes zijn volwaardige kleine woningen, goed geïsoleerd dus in alle seizoenen geschikt om te verblijven. Elk huisje is modern en comfortabel ingericht met kingsize bedden, een zitje en een eettafel die uitkijkt op al het groen. Er is een frisse badkamer met douche en toilet. Ieder huisje heeft koffie- en theefaciliteiten, een goed gevulde koelkast en een televisie.

Restinn Oosterleek
8.5
Zuiderdijk 31, Oosterleek

Wind, water, weidevogels en stilte kenmerken een verblijf in Restinn Oosterleek. Hier komt u tot rust aan het Markermeer, in het typisch Hollandse polderlandschap tussen Enkhuizen en Hoorn. Zwemmen, zonnen en vissen kan bij het nabijgelegen strandje. Er zijn ook fietsen te huur, ideaal voor een tour over de Zuiderdijk met uitzicht op het Markermeer.

Restinn Emmen
8.2
Middendorpsstraat 16, Meppen

Restinn Emmen is rustig gelegen in het plaatsje Meppen. De eigenaren runnen sinds 1989 een kampeerboerderij en camping. Aan de rand van het bos zijn de vijf hotelhuisjes gebouwd. Elk huisje is uitgerust met een flatscreen televisie, thee- en koffiefaciliteiten, een minibar, gratis WiFi en een eigen badkamer met douche en een haardroger. Bovendien kunt u even lekker buiten zitten op uw eigen terrasje. Heel bijzonder is de mogelijkheid om uw eigen paard mee te brengen tegen een toeslag; daarvoor zijn een ruime stalling en buitenweide beschikbaar.

Restinn Medemblik
8.1
Zuiderkwelweg 1, Wieringerwerf

Restinn Medemblik biedt haar gasten een geweldige tijd op een heel bijzondere manier. Behalve een goed bed in een gezellig hotelhuisje midden op het land kunnen gasten er genieten van de luxe van een echt hotel. Plaatsen als Hoorn en Enkhuizen zijn goed bereikbaar vanuit Medemblik. Bovendien is het strand bij Callantsoog in circa 40 minuten te bereiken.

Restinn Rijsbergen
7.9
Breedschotsestraat 3, Rijsbergen

Kom heerlijk overnachten in een van de hotelhuisjes van Restinn Rijsbergen op het fraaie landgoed De Baronie, waar ook een camping en een speeltuin te vinden zijn. Rijsbergen is een plaatsje ten zuidwesten van Breda in een landelijke omgeving. Geniet van het platteland, de kleurenpracht van veldbloemen, maar ook van leuke steden en dorpjes.