Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Damier Kortrijk
8.0
Grote Markt 41, Kortrijk

Hotel Damier is een van de oudste hotels van Europa, met een eerste vermelding in 1398. Achter de fraaie rococo gevel uit 1769 schuilt een weelderig interieur. Het boetiekhotel, dat gebouwd is rond een binnentuin, biedt 44 kamers, een restaurant en een gezellige bar. Elke kamer heeft een heel eigen sfeer met een verfijnd, traditioneel interieur. Alle kamers beschikken over gratis WiFi, een gratis minibar, een afzonderlijke badkamer met bad en/of douche, een bureau, een kabeltelevisie en een kluisje.

Hotel Messeyne Kortrijk
Groeningestraat 17, kortrijk

Dit boetiekhotel is gelegen in het centrum van Kortrijk, op slechts 550 meter van het Belfort. Het Messeyne biedt gratis WiFi en wellness-faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, een stoombad en een sauna. Alle kamers in Hotel Messeyne beschikken over airconditioning en zijn voorzien van een flatscreen-televisie, een minibar en een moderne badkamer.

ibis Kortrijk Centrum
8.6
Doorniksestraat 26 30, KORTRIJK

De medewerkers heten u van harte welkom in 24-uurs Bar Rendez-Vous. Voordat u eropuit trekt, kunt u terecht bij het koude en warme ontbijtbuffet. Voor een zakelijke bijeenkomst biedt het hotel een goed uitgeruste vergaderzaal.

Hotel Troopeird Kortrijk
7.6
Doornikserijksweg 74, Kortrijk

Hotel Troopeird werd in 1978 gebouwd in het dorpje Bellegem, op vijf kilometer van het centrum van Kortrijk en 15 kilometer van Doornik. Bellegem is een landelijk dorpje met onder andere een mooi kerkje en twee brouwerijen. In de omgeving zijn prachtige wandel- en fietstochten te maken. Het hotel is uitstekend bereikbaar met de auto en zowel voor als achter het hotel is parkeergelegenheid.