Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf
8.1
Witte Wereld 1, Landgraaf

Alpine Hotel SnowWorld ligt in het heuvellandschap van Zuid-Limburg op een centrale locatie tussen Heerlen en Kerkrade. Boek een kamer en beleef een uniek verblijf vol activiteiten, ontdek de prachtige natuur of bezoek de nabij gelegen Bourgondische steden. We liggen op slechts 25 km afstand van de stad Maastricht, en pal over de Duits grens op nog geen 10 km afstand ligt Aachen.

Hotel Winselerhof Landgraaf
Tunnelweg 99, LANDGRAAF

Nabij Heerlen en aan de rand van het Strijthagerbeekdal ligt hotel Winselerhof. Het hotel is een tot hotel omgebouwde herenboerderij uit de 16e eeuw en maakt onderdeel uit van het landgoed Winselerhof. Het landgoed bestaat uit het hotel, Italiaans Restaurant Pirandello, Luigi’s Restaurant & Bar, een wijngaard en een fruitgaard. In het restaurant worden o.a. producten gebruikt die zelf geteeld zijn.

Landgoed Overste Hof Landgraaf
8.2
Overstehofweg 14, Landgraaf

Landgoed Overste Hof ligt in natuurgebied Strijthagen dat wordt gekenmerkt door de groene omgeving met veel bossen, vijvers en wandelpaden. Snowworld, het grootste Europese indoor wintersportresort, ligt op een steenworp afstand. Steden zoals Heerlen en Maastricht zijn gemakkelijk te bereiken. Het Strijthagerbeekdal is een prachtige omgeving die deel uitmaakt van Natuurmonumenten. De vele bossen, vijvers, bronnen en beken geven het gebied een idyllisch karakter. Dit karakter wordt nog eens versterkt door de vele hoeves en kastelen, waaronder kasteel Strijthagen.