Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Hof van Gelre Lochem
8.3
Nieuweweg 38, Lochem

Hotel Hof van Gelre ligt op loopafstand van het Lochemse centrum en is goed bereikbaar en rustig gelegen in de Gelderse Achterhoek. De vriendelijke ontvangst met een drankje in de prettige lounge geven u direct een welkom gevoel. U kunt in de aangrenzende royale serre uitkijken op de mooie tuin met jeu de boules baan. In de bar van de lounge kunt u een drankje bestellen, een biljartje leggen of een potje darten. Maar de gemoedelijke lounge is vooral een plek om even bij te praten of lekker uit te rusten na een lange wandeling.

Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg Lochem
7.8
Paasberg (Navigatieadres Dr. Cartier van Disselweg) 2, Lochem

De Paasberg is een natuurgebied van 20 hectare, ten zuiden van het mooie Lochem. De stad is gelegen aan de rivier de Berkel en kreeg haar stadsrechten reeds in de 13e eeuw. Het centrum is gezellig en heeft een historisch aanzicht. In de stad zijn tennisbanen, drie natuurijsbanen een overdekt zwembad en verwarmde buitenbaden te vinden. De achterhoek wordt gekenmerkt door een divers landschap met veel oude boerderijen, rustieke dorpjes en prachtige bossen. De omgeving van Lochem is groen en een waar paradijs voor wandelaars. Naast de mogelijkheid om te ontspannen zijn er talloze mogelijkheden voor het beoefenen van sport. Vlakbij Lochem ligt golfclub 'de Graafschap', met een 18 holes baan op een terrein van 74 ha.

Fletcher Hotel-Restaurant de Scheperskamp Lochem
7.6
Paasberg (navigatieadres: Onderlangs/Hessenweg) 3, Lochem

Compleet verscholen in de bossen van Lochem vind je Fletcher Hotel de Scheperskamp. Het hotel ligt in de Achterhoek, een waar paradijs voor fiets- en wandelliefhebbers. Ook Nationaal Park De Hoge Veluwe en de Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen nabij het hotel. Heerlijk eten kan in het culinaire à la carte restaurant en naborrelen kan in de gezellige Engelse bar met open haard. In de Engelse bar kan je ook een potje darten of biljarten.