Je voordelen bij Hotels.nl

De beste maatstaf voor de kwaliteit van ons aanbod zijn mensen zoals jij. Wij willen je ervan overtuigen dat Hotels.nl de beste keuze is voor het boeken van een hotelovernachting. Op deze pagina vind je daarom vele goede redenen om je overnachting bij Hotels.nl te boeken. Bekrachtigd door onafhankelijk onderzoek, onder mensen zoals jij.

  • Beste prijsgarantie
  • Geen verborgen kosten
  • Pas betalen in het hotel
  • Hoogste kwaliteit
  • Meest gebruiksvriendelijk
  • Meest informatief

Beste prijsgarantie

Dezelfde kamer ergens goedkoper? Geld terug!

Hotels.nl heeft als missie om u de laagst mogelijke prijs te bieden voor een hotelovernachting in Nederland of België. Mocht u onverhoopt dezelfde aanbieding ergens anders toch goedkoper aantreffen, dan betalen wij u uiteraard het verschil terug. Klik hier voor de voorwaarden.

Geen verborgen kosten

Transparante prijzen en duidelijke annuleringsvoorwaarden.

Bij Hotels.nl houden we van transparantie. U ziet op onze website in een oogopslag wat de prijs per kamer is. We houden namelijk zelf ook niet van verborgen kosten. Bij Hotels.nl betaalt u gewoon de prijs die op onze website vermeld staat. Eenvoudig hotelkamers reserveren voor een eerlijke en scherpe prijs, dát is waar Hotels.nl voor staat.

Pas betalen in het hotel

Mogelijk bij de meeste hotels.

Bij de meeste hotels die bij Hotels.nl zijn aangesloten hoeft u pas bij aankomst in het hotel te betalen. En veel hotels kunt u ook zonder creditcard reserveren zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Voor sommige speciale aanbiedingen kunnen afwijkende voorwaarden gelden, maar als dat zo is dan staat dat altijd duidelijk aangegeven op de website.

Hoogste kwaliteit

Bewezen: Hotels.nl is de beste website voor uw hotelreservering

Onafhankelijk onderzoek toont aan, dat Hotels.nl kwalitatief als de beste hotelboekingswebsite ervaren wordt (bron: WUA onderzoek, november 2012).

Kwaliteit
Hotels.nl 7.4
Hotels.com 7.3
Expedia.nl 6.7
Hotelspecials.nl 6.4
Booking.com 6.4
Weekendjeweg.nl 6.1
Gebruiksvriendelijkheid
Hotels.nl 7.7
Hotels.com 7.0
Expedia.nl 6.9
Weekendjeweg.nl 6.6
Booking.com 6.6
Hotelspecials.nl 6.2
Hoeveelheid informatie
Hotels.nl 7.3
Hotelspecials.nl 7.0
Expedia.nl 6.9
Hotels.com 6.7
Booking.com 6.7
Weekendjeweg.nl 5.6