Missie
Hotels.nl bestaat al sinds 2001. Wij zijn één van de grootste websites voor hotelboekingen. Via onze website kun je meer dan 2000 hotels boeken.


Missie: Easy going


Het ontsnappen aan de drukte van alledag begint al zodra je op Hotels.nl belandt. Met de hoteliers stellen we de beste aanbiedingen samen voor mooie kamers. Om de beleving te versterken, bieden we fijne extra’s die bij de prijs inbegrepen zijn, zoals ontbijt, diner & wellness. Ook zijn er veel unieke deals met cadeau's die je kunt gebruiken op je hotelkamer en die je daarna mee naar huis mag nemen.

Hotels.nl ontneemt je keuzestress. Wij onderscheiden ons in beeld en kwaliteit.

Wat betekent dat voor hoteliers?
Wij zorgen voor de perfecte match tussen jouw hotel en onze hotelgasten. We zorgen voor een mooie presentatie van je hotel, waarbij we ons onderscheiden in beeld en kwaliteit. Hotels.nl denkt graag met je mee en ziet vooral mogelijkheden die bovendien snel gerealiseerd kunnen worden. We proberen graag nieuwe dingen met je uit.

Kernwaarden:
Ontspannen:
Bij Hotels.nl komt het vrije gevoel van rust en ruimte naar voren. Je ontspant wanneer je als gast op de website komt, je ervaart vrijheid als hotelier in de samenwerking met Hotels.nl. Je ervaart ruimte als medewerker wanneer je bij ons werkt.

Eigenwijs:
Wij werken het liefst zonder regels, gaan niet met de massa mee en durven tegen de wind in te gaan. Drie keer rechts is ook links.

Pionieren:
Wij proberen dingen uit, leren door te doen en durven de eerste te zijn.

Inspireren:
Wij inspireren met mooie producten. Wij zoeken mooie hotels. We bieden vooral de luxe kamers aan. Wij presenteren alles met mooie beelden en teksten.

Vooruitstrevend:
Wij zijn initiatiefrijk, staan open voor verandering en zijn gericht op de toekomst.


Feiten en cijfers:


  • * meer dan 1.000.000 bezoekers per maand

  • * Meer dan 2000 aangesloten hotels (en groeiend)

  • * 30 medewerkers

  • * geen verborgen kosten

  • * 0 stropdassen

  • * 2 blokken kaas en 3 tot 4 broden per dag

  • * uitzicht op het Hereplein


Op de contactpagina staan onze contactgegevens vermeld.