Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Karsten Norg
Brink 6, Norg

In de kop van Drenthe, aan de brink in het Drentse plaatsje Norg vind je Hotel Karsten. Waar eeuwenlang een boerderij stond, is hier in het begin van de 20e eeuw Hotel Karsten opgebouwd. De bedsteden zijn verruild voor comfortabele bedden en de boerenambacht voor gastvrijheid en een goede service. Besluit je hier te verblijven? Dan is het een absolute must om je wandelschoenen of je fiets mee te nemen en de prachtige natuurrijke omgeving te ontdekken.

Hotel Erfgoedlogies De Eshof Norg
Esweg 25, Norg

Het in Norg gelegen Hotel Erfgoedlogies De Eshof is gemakkelijk te bereiken. Het ligt twee minuten lopen van de bushalte en de A28 ligt op tien minuten rijden. De mooie, gerestaureerde authentieke Saksische boerderij dateert uit 1762. De Eshof ligt 100 meter van het centrum van Norg waar diverse restaurants en winkels zijn gevestigd. In de prachtige omgeving van het Bed & Breakfast kunnen gasten naar hartenlust wandelen en fietsen. Tevens zijn de steden Assen en Groningen goed te bereiken.

Hotel Norg
8.5
Westeind 7, Norg

Hotel Norg is een gezellig familiehotel aan de rand van het dorpscentrum van Norg, in een prachtige bosrijke omgeving van Noord Drenthe. Vanuit het hotel kan je direct aan de wandel, de sympathieke eigenaren vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Het hotel ligt op een half uurtje rijden van Groningen en er is een bushalte op 50 meter.