Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Charme Hotel Wildthout Ommen
8.7
Hammerweg 40, Ommen

In een mooie, oude burgemeesterswoning in de natuurrijke omgeving van het gezellige Ommen ligt Charme Hotel Wildthout. Een kleinschalig familiehotel in een prachtige statige villa dat voorheen diende als burgemeesterswoning. Het hotel beschikt over een grote zonnige serre met schuifdeuren naar de tuin met vijver en terras op het zuiden. Met mooi weer kan je hier heerlijk ontbijten, dineren of natuurlijk gewoon ontspannen.

Hotel De Zon Ommen
8.4
Voorbrug 1, Ommen

De hoge plafonds en een sfeervolle moderne inrichting geven Hotel De Zon in Ommen een geheel eigen sfeer. Het gebouw heeft een rijke historie en doet al sinds het einde van de 19de eeuw dienst als hotel. In het hotel zijn veel werken van Nederlandse kunstenaars te bewonderen. De hotelkamers zijn voorzien van een douche of bad, toilet en kluisje.

Hotel & Spa – Paping Ommen
7.3
Stationsweg 29, Ommen

Hotel & Spa – Paping Ommen heeft een stijlvol ingericht café. Voor de lunch en het diner kunt u terecht in het restaurant. Het hotel biedt ook een grote tuin, die direct aan het bosrijke gebied Het Laer. Alle hotelkamers zijn voorzien van een badkamer met douche en/of bad en toilet, televisie, bureau en internet.