Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Grand-Café Anno Nu Oostkapelle
8.4
Dorpsstraat 39, Oostkapelle

Gastvrijheid en een goed restaurant zijn de grootste troeven van Hotel Anno Nu. De locatie is ook prima in het kustdorpje Oostkapelle. Geniet van een dagje strand, of van tocht langs andere kustplaatsen aan de Zeeuwse kust. Of ga wat vroeger op pad om de Belgische grens over te steken voor een bezoek aan de historische steden Antwerpen en Brugge.

Strandhotel Bos en Duin Oostkapelle
8.4
Duinweg 82, Oostkapelle

Strandhotel Bos en Duin in Oostkapelle is een ideale plek om te onthaasten en te ontspannen. Het heeft een moderne lounge, een gezellige bar en knusse hotelkamers die alle hedendaags comfort bieden. Het personeel doet er alles aan om het de gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Villa Magnolia Oostkapelle
8.2
Oude Domburgseweg 20, Oostkapelle

Hou je van het Zeeuwse strand en het bezoeken van leuke plaatsen? Dan is Villa Magnolia in Oostkapelle een goede uitvalsbasis. Lekker zwemmen of een strandwandeling maken kan bij het plaatsje Oostkapelle zelf, of bij het nabijgelegen Domburg. Met de auto ben je ook zo in Middelburg, Veere of Vlissingen. Bij Villa Magnolia kan je gratis parkeren. Mocht je zelf fietsen meenemen dan kan je deze onderbrengen in de fietsenstalling, maar je kan deze ook thuis laten en ter plaatse fietsen huren.

Hotel Irene Oostkapelle
8.1
Oude Domburgseweg 26, Oostkapelle

Hotel Irene Oostkapelle is rustig gelegen op Walcheren, slechts 1 kilometer verwijderd van de kust en het dorpje. Al sinds 1984 wordt het hotel gerund door dezelfde familie. Bij het hotel zijn fietsen te huur (tijdig reserveren), waarmee mooie tochten gemaakt kunnen worden in het nabijgelegen bos. Het strand leent zich uitstekend voor een lange wandeling.