Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
City Hotel Oss
8.5
Raadhuislaan 43, Oss

City Hotel Oss ligt zeer centraal, op loopafstand van het centrum en het station. Het hotel heeft een eigen fitnessruimte, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid. Daarnaast heeft het een uitstekend restaurant dat zelfs is onderscheiden met een Bib Gourmand van Michelin.

Hotel de Naaldhof Oss
8.4
Docfalaan 22, Oss

Hotel de Naaldhof bevindt zich net buiten het centrum van Oss op slechts 5 minuten van de A50/A59. Het multifunctionele hotel biedt veel mogelijkheden voor toeristen en zakenreizigers. Er is een goed restaurant met een Hollandse keuken, waar gasten bijvoorbeeld kunnen gourmetten of steengrillen. Ook is er een bewaakte parkeerplaats aanwezig waar gasten gratis gebruik van kunnen maken.

Fletcher Hotel-Restaurant Oss
8.5
Nelson Mandelaboulevard 22, Oss

Het viersterren Fletcher Hotel-Restaurant Oss ligt op de talentencampus naast het stadion van FC Oss. Alle kamers van het hotel beschikken over gratis Wifi, tv en een badkamer met douche, toilet en een haardroger. Hotelgasten mogen gratis gebruik maken van het fitnesscentrum en ook de groepslessen die daar worden gegeven. Het fitnesscentrum beschikt over gratis parkeerplaatsen.