Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Kasteel De Vanenburg Putten
9.0
Vanenburgerallee 13, PUTTEN

Het 17e-eeuwse landgoed van Kasteel De Vanenburg is een perfecte uitvalsbasis voor zowel de toeristische als de zakelijke gast. Het is uitstekend bereikbaar: de A28 ligt op slechts 5 minuten afstand en het station van Putten is ook binnen enkele minuten te bereiken. U kunt u gratis parkeren op het terrein van het kasteel. Voor een zakelijke bijeenkomst, een receptie, teambuilding, vergadering, bruiloft of een ontspannen overnachting heeft het kasteel uitstekende faciliteiten.

Hotel Hof van Putten
8.4
Harderwijkerstraat 14, Putten

In een parkachtige omgeving op loopafstand van het centrum van Putten geniet u van een verblijf in Hotel Hof van Putten. Hier kunt u lekker eten en drinken in het grand café en de bar. Op het terrein zelf liggen mooie wandelpaden en in de omgeving kunt u eindeloos wandelen en fietsen of een bezoek brengen aan het Veluwemeer.

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Putten
8.1
Strandboulevard 3, Putten

Met zijn ligging aan het Veluwemeer zit het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer op een prachtige locatie. De nabijheid van de A28 zorgt ervoor dat het hotel goed te bereiken is. Het viersterrenhotel beschikt over een restaurant, hotelbar, terras, 93 kamers en voldoende gratis parkeerruimte voor al haar gasten. Vanuit het hotel kunnen mooie fiets- en wandeltochten gemaakt worden. Het bezoeken van het Dolfinarium in Harderwijk is een echte aanrader. Daarnaast zijn er nog veel andere uitstapjes mogelijk.

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe Putten
7.4
Garderenseweg 154, Putten

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe vind je in een ongeveer 3 hectare groot bosgebied tussen Putten en Garderen. Bijna alle kamers hebben een terras, zodat je echt van de natuur kan genieten. In het hotel vind je een restaurant, bar, terras en een privésauna die je kan huren. Daarnaast kan je gratis bij het hotel parkeren en zijn er fietsen te huur.