Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Pension Hotel de Vier Seizoenen Renesse
9.1
Hogezoom 178, Renesse

Door de perfecte ligging van Pension Hotel de Vier Seizoenen kunt u alle kanten op. Zowel voor de rustzoekers als voor de actievelingen is het een prachtige omgeving. De watersporters kunnen zich uitleven op het strand met duiken, kanoën, surfen, vissen, maar ook met vliegeren en paardrijden. De witte stranden van Renesse brengen tevens rust en ruimte. De goed onderhouden stranden zijn erg breed. U kunt genieten van een heerlijke dag op het strand of van een mooie wandeling langs de duinen. De omgeving van Renesse is ook leuk om per fiets te ontdekken.

Hotel 't Klokje Renesse
8.4
Rampweg 16-18, Renesse

In Hotel 't Klokje Renesse kunt u genieten van alles dat de regio Schouwen-Duiveland in Zeeland te bieden heeft. Op loopafstand strekken kilometers zandstrand zich uit en in de omgeving ligt het mooie natuurgebied 'De Kop van Schouwen'. Bij het hotel zijn fietsen te huur, waarmee u het duinlandschap kunt ontdekken. 's Zomers is het altijd gezellig in het centrum met zijn vele bars en terrasjes.

Hotel-Pension Zoom-Oord Renesse
8.9
Hogezoom 170, Renesse

Het gastvrije familiehotel is omringd door een mooie rustgevende tuin van ongeveer 2200 m2 groot. Hier kunt u als gast gebruik van maken, zeker voor families met kinderen is dit ideaal. Daarnaast is Renesse een erg gezellig plaatsje, vooral in de zomer. Vanaf het hotel is het een mooie wandeling door de duinen naar het strand. Door de gastvrijheid en het vriendelijke personeel, voelt u zich direct thuis in Hotel Pension Zoom-Oord.

Hotel Pension 't Huys Grol Renesse
8.8
Stoofweg 4, Renesse

Het monumentenpand waar Hotel Pension ‘t Huys Grol Renesse in is gevestigd kent een lange geschiedenis, het is al in 1599 gebouwd als buitenplaats. Het hotel staat op een prachtige enorme Engelse landschapstuin van 3000 m², een fijne plek voor de hotelgasten om even te wandelen en genieten. De tuin heeft nog een eeuwenoud gedeelte waar typische planten uit lang vervlogen tijden te bewonderen zijn. Met zonnig weer is het hier zalig ontbijten of genieten van een drankje. Het eiland Schouwen Duiveland kent de meeste zonuren van Nederland.

Hotel de Zeeuwse Stromen Renesse
8.6
Duinwekken 5, Renesse

In Hotel de Zeeuwse Stromen ziet men een hotelkamer niet alleen als een plek om de nacht door te brengen. Het is als een tijdelijk thuis voor de gasten. De gastvrije service, het uitgebreide aanbod van voorzieningen, een uitstekende keuken en de aangename sfeer zorgen ervoor dat iedereen zich hier op zijn gemak voelt. Al wandelend door het gebouw vallen de vele kunstwerken en objecten op. Deze werken worden zorgvuldig uitgekozen in samenwerking met een kunsthandel. Kleine verwijzingen naar kunst zijn ook terug te vinden in de kwasten aan de sleutelhangers en de vormgeving van de menukaart van het restaurant.

Badhotel Renesse
8.3
Laone 2-4, Renesse

Badhotel Renesse ligt nabij het centrum van Renesse, waar het in de zomer altijd gezellig is. Vanaf het hotel kunt u door de brede duinen naar het strand wandelen. De combinatie van de intieme sfeer, de gastvrije service en de goede voorzieningen zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Bij het hotel zijn fietsen te huur, waarmee u de omgeving kunt verkennen.

Hotel de Logerij Renesse
7.9
Laone 15, Renesse

Hotel de Logerij biedt u een uitstekende ligging nabij het centrum en op loopafstand van het strand. Met een huurfiets van het hotel kunt u op eigen houtje de regio verkennen. Bij de receptie is informatie beschikbaar over de omgeving en ook is hier tussen Pasen en november de SchouwenDuivelandPas verkrijgbaar. Met deze pas kunt u onder meer gratis met de bus over het eiland reizen en kunt u gratis diverse interessante musea bezoeken .

Fletcher Landgoedhotel Renesse
8.3
Stoofwekken 5, Renesse

Landgoed Moermond Renesse is prachtig gelegen in een beschermd natuurgebied. U kunt er heerlijk genieten van alle rust en ruimte. Op het landgoed ligt ook het slot Moermond, op slechts 5 minuten loopafstand van het hotel. Als u het levendige, toeristische centrum van Renesse op wilt zoeken dan kunt u hier lopend heen. In de zomer staat Renesse bekent om de vele activiteiten en het heeft uitgestrekte stranden. De duinen nodigen uit tot het maken van mooie wandel- en fietstochten.