Profiteer van extra korting! Klik hier en bekijk onze unieke aanbiedingen.
Hotel Hoevevoorde
Van Vredenburchweg 170, Rijswijk

Temidden van groen en natuur, op 15 min. fietsen van Den Haag, vind je Hotel Hoevevoorde. Een historisch landgoed waar eeuwenlang notabelen verbleven uit Den Haag, Delft en Rotterdam. Het hotel is gevestigd in een karakteristiek wit gebouw, dat voorheen diende als het hoofdgebouw van de voormalige buitenplaats “Outshoorn”. Het is een fantastische plek, op de grens van Rijswijk en Den Haag, om je te ontdoen van alledaagse hectiek en drukte. En bovenal quality time met elkaar door te brengen.

Hotel Margaretha Rijswijk
8.7
Geestbrugweg 18, Rijswijk

Hotel Margaretha Rijswijk is een fraai pension dat gehuisvest is in een gerenoveerd, monumentaal pand. Margaretha ligt niet ver van Den Haag en Scheveningen. Het pension beschikt over verschillende type kamers; van eenpersoons- tot en met driepersoonskamers. De meeste kamers hebben een eigen douche, toilet, televisie, telefoon en een minibar. In alle kamers is een internetverbinding aanwezig.

Hotel & Spa Savarin Rijswijk
8.7
Laan van Hoornwijck 29, Rijswijk

Hotel & Spa Savarin Rijswijk ligt in de hoek van de A4 en de A13 in Rijswijk en is een perfecte locatie om heerlijk te ontspannen. U kunt genieten van perfect gastheerschap, een uitstekende keuken, luxe kamers en een spa waar u tot rust kunt komen. Hotel & Spa Savarin is gevestigd in het voormalig Landgoed Huize Zuidhoorn uit 1642. In de naastgelegen boerderij is het restaurant gevestigd. Bij cityspa Spavarin is het heerlijk ontspannen in het zwembad, de Finse sauna’s, de whirlpool, het Turks stoombad, de infrarood warmtecabines, de hottub en het koelbad. Het gebruik van dit alles is voor u als hotelgast gratis. Het dragen van badkleding is verplicht in het zwembad en in de whirlpool. Daarnaast zijn er nog vele behandelingen mogelijk tegen betaling, met uitzondering van de maandagen.

Bastion Hotel Den Haag Rijswijk
7.6
Polakweg 12, Rijswijk

Bastion Hotel Rijswijk heeft een gunstige locatie bij de A4. Met openbaar vervoer en de auto zijn Den Haag en Scheveningen eenvoudig te bereiken. Op 2 minuten lopen is een bushalte. De bus is in ongeveer 10 minuten bij Station Rijswijk. Evenementenhal Rijswijk ligt op korte loopafstand. Het hotel biedt gasten uitstekende voorzieningen, waaronder een wekservice, wasservice en gratis internet.

Best Western Plus Grand Winston Hotel
7.2
Generaal Eisenhowerplein 1, Rijswijk

In hartje Rijswijk staat naast het station het Best Western Plus Grand Winston Hotel. De beroemde staatsman Sir Winston Churchill had een grote waardering voor lekker eten en slapen. Hij had zich vast op zijn plek gevoeld in dit bijzonder luxe design hotel. Een belangrijk onderdeel van een prettig verblijf is de hoogstaande service die hier geboden wordt.

Stay at 7 Rijswijk
Volmerlaan 7, Rijswijk

Op steenworp afstand van de steden Den Haag, Delft, Leiden en het strand van Scheveningen vind je Stay at 7 Rijswijk. Een hip hotel en prima uitvalsbasis om verschillende steden te ontdekken.